ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ

Σπανούλης: "Έδειξα στους παίκτες μου τα banner 3ης θέσης που υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια"

Σπανούλης: "Έδειξα στους παίκτες μου τα banner 3ης θέσης που υπάρχουν εδώ και 20 χρόνια"
ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Τα banner που υπάρχουν στο κλειστό του Περιστερίου χρησιμοποίησε ο Βασίλης Σπανούλης για να δώσει ώθηση στους παίκτες, τονίζοντας πως έχουν αδειάσει ψυχολογικά μετά την υπερπροσπάθεια κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ένα ακόμα banner έχει την ευκαιρία να προστεθεί στην οροφή του Ανδρέας Παπανδρέου. Αυτός είναι ο στόχος που έχει βάλει ο Βασίλης Σπανούλης τώρα που το Περιστέρι bwin αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ στους μικρούς τελικούς της Basket League.

"Αμυντικά ήμασταν πολύ καλά σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού. Επιθετικά έχουμε αδειάσει λίγο μετά από τη σειρά με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια μικρή απογοήτευση, ενώ δεν θα έπρεπε. Ήδη είμαστε πολύ πετυχημένοι με την παρουσία μας στους ημιτελικούς με τον Παναθηναϊκό", ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός μετά το 1-0 υπέρ της ομάδας των δυτικών προαστίων.

Τους είπα ότι εδώ πάνω είδα δυο banner του Περιστερίου με την τρίτη θέση εδώ και 20 χρόνια. Αυτό είναι κάτι πολύ μεγάλο για το Περιστέρι, που έχουμε επαναφέρει την ομάδα σε αυτό το σημείο. Πρέπει να είναι περήφανοι και να παλέψουν γι' αυτό το πράγμα. Προσπαθούμε να έχουμε φρέσκια την ομάδα. Δουλεύουμε πιο πολύ στην τακτική. Είναι δουλειά μας να είμαστε επαγγελματίες και πάντα να παλεύουμε για το καλύτερο

(Σήμερα) ήμασταν αρκετά άστοχοι, αλλά έχω πολύ μεγάλη εμπιστοσύνη στους παίκτες μου. Θα τα βάλουμε στον επόμενο αγώνα", συμπλήρωσε ο κόουτς Σπανούλης.

TAGS ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ