ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Σπανούλης: "Δεν υποτιμάω καμία νίκη, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίξαμε"

Σπανούλης: "Δεν υποτιμάω καμία νίκη, αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίξαμε"
ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Την στατικότητα που είχε το Περιστέρι bwin στην επίθεση κόντρα στο Λαύριο έψεξε ο Βασίλης Σπανούλης, κάνοντας λόγο για επαναλαμβανόμενη κατάσταση.

Το Περιστέρι bwin τα βρήκε αρκετά σκούρα κόντρα στο Λαύριο, αν και χαμογέλασε στο φινάλε, για να φτάσει στις τέσσερις νίκες σε επτά παιχνίδια της Stoximan Basket League. Ο Βασίλης Σπανούλης δεν ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με την εικόνα των παικτών και με την έλλειψη καλής κυκλοφορίας της μπάλας, όπως δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το παιχνίδι.

"Δεν υποτιμάω καμία νίκη, κάθε νίκη είναι σημαντική. Δεν μου αρέσει ο τρόπος που παίξαμε. Δεν γυρίσαμε καθόλου την μπάλα, ήμασταν στατικοί. Είναι 4η ή 5η φορά που το λέω. Στην άμυνα παλέψαμε μόνο στην τέταρτη περίοδο. Ξέρω ότι είμαστε μια νέα ομάδα, αλλά πρέπει να βελτιωθούμε. Έχουμε σημαντικά παιχνίδια και πρέπει να βελτιωθούμε.

Πρέπει να είσαι ήρεμος, πρέπει να διαβάσεις καλά το παιχνίδι και πρέπει οι παίκτες να καταλάβουν ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει πανικός, αλλά να παίζουμε σωστό μπάσκετ", ανέφερε ενδεικτικά.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ