SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ

Σπανούλης: "Δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς"

Σπανούλης: "Δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς"
KLODIAN LATO / EUROKINISSI

Η εικόνα του Περιστερίου bwin απέναντι στον ΠΑΟΚ χαροποίησε ιδιαίτερα τον Βασίλη Σπανούλη, που έκανε λόγο για αυτοκριτική και αντίδραση μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό.

Το Περιστέρι bwin έκανε το παιχνίδι του και δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει του ΠΑΟΚ στον μικρό τελικό του Super Cup 2023. Ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ιδιαίτερα ευχαριστημένος από την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Νίκο Χουγκάζ και Βαγγέλη Ζούγρη.

"Βγάλαμε τον εαυτό μας, αυτά που κάνουμε 45 μέρες τώρα στις προπονήσεις και στα φιλικά. Χθες δεν παίξαμε καλά, ο Ολυμπιακός παίζει καλή άμυνα. Στη ζωή επιτρέπεται να μην παίξεις καλά, αλλά δεν επιτρέπεται να μην κάνεις αυτοκριτική και να μην αντιδράς. Εμείς τα κάναμε και τα δύο. Φαίνεται η διάθεση των παιδιών, είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την ομάδα και να τη βοηθήσουν να κερδίσεις.

Τα παιδιά ήταν καλά. Γυρίσαμε πολύ καλά την μπάλα, ειδικά σε σχέση με χθες, που δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Είχαμε καλή κυκλοφορία, βγάλαμε τα σουτ και ο Νίκος Χουγκάζ τα έβαλε. Ήταν πολύ καλός και ο Βαγγέλης Ζούγρης, όπως και τα υπόλοιπα παιδιά.

Ο τελικλος είναι ένα παιχνίδι 50-50. Ο Ολυμπιακός έχει κορμό, είναι πιο έτοιμος. Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει σπουδαίες μεταγραφές. Θα δούμε ένα σπουδαίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος", ανέφερε αναλυτικά ο κόουτς του Περιστερίου.

TAGS SUPER CUP ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ