ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σπανού: "Μάθαμε στα δύσκολα, περιμένω πώς και πώς τα παιχνίδια στο EuroBasket"

Η Άρτεμις Σπανού με την Εθνική απέναντι στην Ουγγαρία
Η Άρτεμις Σπανού με την Εθνική απέναντι στην Ουγγαρία EUROKINISSI

Η Άρτεμις Σπανού έκανε τον απολογισμό της για τα πρώτα φιλικά παιχνίδια που έδωσε η Εθνική μπάσκετ Γυναικών με την Ουγγαρία, ενώ έδειξε ανυπόμονη για τα παιχνίδια του EuroBasket.

Η Εθνική Γυναικών στο μπάσκετ συνεχίζει την προετοιμασία της εν όψει του EuroBasket και μετά από τα δύο νικηφόρα φιλικά παιχνίδια με την Ουγγαρία, η Άρτεμις Σπανού μίλησε για την εικόνα της ομάδας έως τώρα αλλά δεν έκρυψε και την ανυπομονησία της για τα ματς του EuroBasket.

"Δώσαμε τρία παιχνίδια με την Ουγγαρία. Για πρώτα φιλικά και με δεδομένο ότι τα κορίτσια που είχαν αγωνιστικές υποχρεώσεις ενσωματώθηκαν αργά στην ομάδα δείξαμε καλή εικόνα… Ξεκινώντας με νίκες η ομάδα αποκτά και ψυχολογία. Υπάρχουν πολλά, βέβαια, πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε σε επίθεση, άμυνα και ομαδικό κομμάτι. Αλλά γι’ αυτό γίνονται τα φιλικά, για να δούμε την ομάδα μας, να διορθώσουμε αυτά που πρέπει και να είμαστε έτοιμες στις 17 Ιουνίου στο πρώτο επίσημο παιχνίδι", δήλωσε αρχικά.

Και συνέχισε: "Κρατάω την ενέργεια που βγάλαμε στο παρκέ… Είχαμε βελτίωση και αυτός είναι ο στόχος, να είμαστε δηλαδή καλύτερες παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε και τα επόμενα φιλικά με πιο δυνατούς αντιπάλους που θα δείξουν πιο πολλά πράγματα για την ομάδα και τον χαρακτήρα μας".

Για την επιθυμία της να επιστρέψει στο EuroBasket: "Έχουμε να βρεθούμε σε Ευρωμπάσκετ από το 2017. Το περιμένω πως και πως. Θα είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Θα έχουμε και αρκετές ρούκι στην ομάδα που δεν έχουν βρεθεί στο παρελθόν σε Ευρωμπάσκετ. Στόχος είναι να είμαστε 100% έτοιμες για τους επίσημους αγώνες".

Τέλος, για τις αντίπαλες ομάδες: "Πρόκειται αναμφίβολα για δυνατές ομάδες και ο όμιλός μας είναι δύσκολος. Αν τις βάλω σε σειρά δυναμικότητας Σερβία, Ιταλία και Μαυροβούνιο. Σημαντικό είναι το πρώτο παιχνίδι με Μαυροβούνιο, το θέλουμε πολύ όπως και ο αντίπαλός μας. Από την αρχή ξέρουμε πολύ καλά ότι τίποτα δεν θα είναι εύκολο. Έχουμε μάθει στα δύσκολα και θα τα δώσουμε όλα στα τρία παιχνίδια του ομίλου μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ