EUROLEAGUE

Σπανούλης: “Είχαμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης”

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Συγκέντρωση, άμυνα και σωστό passing game ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Ολυμπιακό τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Σπανούλης μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Για την 8η αγωνιστική της Euroleague, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το ΟΑΚΑ καθώς επικράτησε με σκορ 79-77 του Παναθηναϊκού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με ranking 24, μετά τους 22 πόντους και τις 8 ασίστ του αρχηγού του. Η τελευταία μάλιστα ήταν αυτή που οδήγησε στο γκολ – φάουλ του Γιώργου Πρίντεζη, που έγραψε το τελικό σκορ στο ΟΑΚΑ.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε πως συγκέντρωση, άμυνα και σωστό passing game ήταν τα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στους Πειραιώτες.

“Είχαμε υψηλό επίπεδο συγκέντρωσης στο παιχνίδι. Ήταν μια πολύτιμη νίκη για εμάς, κυρίως γιατί κουβαλάμε μια κακή ήττα από την Γαλατάσαράι. Κάναμε καλό παιχνίδι, παίξαμε άμυνα και πασάραμε πολύ σωστά.

Κάθε αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό είναι ξεχωριστή. Πετύχαμε μια πού σπουδαία νίκη και τώρα κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι”, υποστήριξε χαρακτηριστικά ο αρχηγός του Ολυμπιακού μιλώντας στην κάμερα της NOVA.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ