ΡΕΘΥΜΝΟ

Σπάει κάθε ρεκόρ το Ρέθυμνο, κλείνει τον Ραμόν Χάρις

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΗΦΑΙΣΤΟΣ ΛΗΜΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αντικατάσταση... αντικαταστάτη στο Ρέθυμνο, που παίρνει τον Ραμόν Χάρις και έχει ήδη κάνει δύο αλλαγές έως τα μέσα του Αυγούστου στη θέση του πάουερ φόργουορντ.

Μια πολύ ιδιαίτερη κατάσταση ζει το Ρέθυμνο Cretan Kings φέτος το καλοκαίρι, καθώς ο παίκτης που αποκτήθηκε για τη θέση του βασικού πάουερ φόργουορντ (Μπράντον Τέιλορ) τραυματίστηκε σε workout και ο παίκτης που τον αντικατέστησε ( Βίτο Μπράουν ) "κόπηκε" με αποτέλεσμα ο Βαγγέλης Ζιάγκος να προχωρά σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr στην κάλυψη της θέσης με έναν παίκτη γνωστό από τη θητεία του στην Ελλάδα.

Ο λόγος για τον Ραμόν Χάρις, τον Αμερικανό φόργουορντ με το καλό περιφερειακό σουτ που έπαιξε τη σεζόν 2017/18 στον Κολοσσό Ρόδου και την περασμένη περίοδο στον Άρη. Με την ομάδα της Θεσσαλονίκης ο Χάρις είχε 6.3 πόντους και 4.2 ριμπάουντ ανά 23:38 συμμετοχής σε 25 αγώνες, σούταρε με 44.7% στο δίποντο και με 34% στο τρίποντο, ενώ με την φανέλα του Κολοσσού μέτρησε 9.4 πόντους και 5.4 ριμπάουντ ανά 27:59 συμμετοχής σε 26 αγώνες, με 57.7% στο δίποντο και 30.4% στο τρίποντο.

TAGS ΡΕΘΥΜΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ