NBA

Σοκ στους Μαϊάμι Χιτ, χειρουργείο για τον Μπαμ Αντεμπάγιο

Ο Μπαμ Αντεμπάγιο των Χιτ
Ο Μπαμ Αντεμπάγιο των Χιτ Ⓒ 2021 MARTA LAVANDIER/ ASSOCIATED PRESS

Εκτός δράσης για άγνωστο χρονικό διάστημα θα μείνει ο Μπαμ Αντεμπάγιο, που τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Το 13-8 που έχουν στο ξεκίνημα της σεζόν, τους έχει στην τρίτη θέση της Ανατολής, με τους Γουίζαρντς και τους Μπακς να ακολουθούν, με το ίδιο ρεκόρ. Οι Χιτ έχουν μπει με σκαμπανεβάσματα στην κανονική περίοδο και φαίνεται ότι θα αντιμετωπίσουν κι άλλα τέτοια στη συνέχεια, καθώς ο Μπαμ Αντεμπάγιο τραυματίστηκε στον αντίχειρα του δεξιού του χεριού με αποτέλεσμα να χρειάζεται επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημά του.

Ο 24χρονος ψηλός έχει 18.7 πόντους, 10.2 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 32.9 λεπτά σε 18 αγώνες, με τον Έρικ Σπόλστρα να αναζητά πλέον τον αντικαταστάτη του για τα επόμενα αρκετά παιχνίδια. Οι Χιτ θα αντιμετωπίσουν τους Μπακς στις 4/12 στο Μιλγουόκι και στις 8/12 στο Μαϊάμι, σε δύο αγώνες που ενδέχεται να παίξουν σημαντικό ρόλο και στο παιχνίδι της τετράδας στην Ανατολή, αλλά και στην ψυχολογία και στην αυτοπεποίθηση των αθλητών των δύο ομάδων.

Υπολογίζεται ότι η απουσία του Αντεμπάγιο θα κυμανθεί ανάμεσα στις 30 και τις 50 ημέρες.

TAGS NBA ΜΑΪΑΜΙ ΧΙΤ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ