ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ

Σοκ στην Φενέρμπαχτσε, κάταγμα στον καρπό ο Νάντο ντε Κολό

Σοκ στην Φενέρμπαχτσε, κάταγμα στον καρπό ο Νάντο ντε Κολό

Σοβαρός ο τραυματισμός του Νάντο ντε Κολό στον καρπό, με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για κάταγμα το οποίο θα τον κρατήσει για αρκετό καιρό εκτός δράσης. Διάστρεμμα για τον Γιαν Βέσελι.

Εφιαλτικό ήταν το βράδυ της Πέμπτης (23/12) για την Φενέρμπαχτσε, που ηττήθηκε στο Αστρομπάλ από την Βιλερμπάν, έκλεισε με ρεκόρ 7-10 τον πρώτο γύρο της κανονικής περιόδου της EuroLeague, έμεινε δύο νίκες πίσω από την 8η Αναντολού Εφές, τρεις πίσω από τις ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ούνικς Καζάν, Αρμάνι Μιλάνο (έχει έναν αγώνα λιγότερο) και έχασε και δύο παίκτες, τον έναν με σοβαρό όπως φαίνεται τραυματισμό.

Ο λόγος για τον Νάντο ντε Κολό, ο οποίος αποχώρησε στο 14' της αναμέτρησης με πρόβλημα στον αριστερό καρπό. Οι πρώτες εκτιμήσεις μιλούν για κάταγμα, το οποίο θα κρατήσει τον Γάλλο για καιρό εκτός δράσης και θα κάνει σαφώς πιο δύσκολο το έργο της ομάδας της Κωνσταντινούπολης που θέλει να χωρέσει στην πρώτη οκτάδα και να συμμετάσχει στα playoffs. Ο 34χρονος ντε Κολό έχει φέτος 12.1 πόντους (62% στο δίποντο, 30% στο τρίποντο, 84% στις βολές), 2.2 ριμπάουντ και 4 ασίστ ανά 22:37 λεπτά σε 17 αγώνες, είχε σημαντικά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, το τελευταίο διάστημα όμως ήταν εντυπωσιακός.

Το δεύτερο πρόβλημα αφορά τον Γιαν Βέσελι, που γύρισε τον αστράγαλό του με αποτέλεσμα άπαντες να περιμένουν τις εξετάσεις στις οποίες θα διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού του. Ο Τσέχος ψηλός έχει ταλαιπωρηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια από παρόμοιους τραυματισμούς, με την Φενέρμπαχτσε να αισθάνεται κατά κάποιον τρόπο τυχερή καθώς πριν από λίγες ημέρες έβαλε στο δυναμικό της τον αναπληρωματικό σέντερ Τζεχάιβα Φλόιντ που αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό.

TAGS ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ