ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Σοκ σε Αμύντα και Πανιώνιο, σκοτώθηκε ο Ντόνοβαν Μάρσαλ

Σοκ σε Αμύντα και Πανιώνιο, σκοτώθηκε ο Ντόνοβαν Μάρσαλ
INTIME SPORTS

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 31 ετών άφησε ο μπασκετμπολίστας Ντόνοβαν Μάρσαλ.

Λίγες μόλις ημέρες μετά από την μεταγραφή του στον Πανιώνιο, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ έχασε το βράδυ της Τρίτης (25/7) τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στις ΗΠΑ.

Ο 31χρονος ύψους 2μ.01 Αμερικανός περιφερειακός έπαιξε τη σεζόν 2022/23 στην Elite League με την φανέλα του Αμύντα, με τον ατζέντη του, Ζώη Χρήστου, να ενημερώνει μέσω Facebook με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Στο πέρασμά του από τον Αμύντα, ο Μάρσαλ είχε 18 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.6 ασίστ και ένα κλέψιμο ανά 30.7 λεπτά.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

"Ενας αθλητής που πρόλαβε σε μικρό διάστημα παραμονής στη χώρα μας να διακριθεί, για τις επιδόσεις αλλά και τη συμπεριφορά του, ο Ντόνοβαν Μάρσαλ, έχασε τη ζωή του σε ηλικία 31 ετών με το άκουσμα της είδησης να προκαλεί σοκ.

Η απώλεια του Ντόνοβαν Μάρσαλ προκάλεσε βαθιά θλίψη και τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους οικείους του. Ο Αμερικανός αθλητής μας συστήθηκε με τον Αμύντα στην περασμένη Elite League και η συνολική του παρουσία τον έφερε με μεταγραφή στον Πανιώνιο, για την επόμενη.

Με τραγικό τρόπο, η επιθυμία και του ίδιου να παραμείνει στην Ελλάδα και σε αυτό το πρωτάθλημα, δεν θα εκπληρωθεί. Η μοίρα ήταν πολύ σκληρή μαζί του. Η οικογένεια του ελληνικού μπάσκετ θρηνεί την απώλεια ενός νέου ανθρώπου, που έστω και λίγο έγινε μέλος της".

TAGS ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ELITE LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ