EUROBASKET

Σοκ με Γιουλ στην Ισπανία: Φόβοι για ρήξη χιαστού!

Σοκ με Γιουλ στην Ισπανία: Φόβοι για ρήξη χιαστού!

Ο Σέρχιο Γιουλ τραυματίστηκε (προφανώς σοβαρά) κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ισπανίας με το Βέλγιο και αποχώρησε σηκωτός από το γήπεδο (VIDEO).

Το φιλικό της Ισπανίας με το Βέλγιο βρισκόταν στα μέσα της πρώτης περιόδου, το σκορ ήταν 11-9 υπέρ των γηπεδούχων, όταν ο χρόνος σταμάτησε για τη "φούρια ρόχα". Προφανώς και το Ευρωμπάσκετ μάλλον τελείωσε πριν καν αρχίσει για τον Σέρχιο Γιουλ, τον άσο της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος "γύρισε" πολύ άσχημα το δεξί γόνατο σε ανύποπτη φάση και αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.

Ο Γιουλ έπεσε σφαδάζοντας από τους πόνους στο παρκέ κρατώντας το δεξί γόνατο και όλοι οι συμπαίκτες του έπεσαν από πάνω του. Το γήπεδο "πάγωσε" σε τέτοιο βαθμό, που μπορούσαν να ακουστούν καθαρά ακόμα και οι κραυγές του Ισπανού γκαρντ, καθώς βρισκόταν σωριασμένος στο παρκέ. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιουλ μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου δίχως να μπορεί να βάλει καθόλου βάρος στο δεξί πόδι...

Γκαρμπαχόσα: "Σε κατάσταση σοκ η ομάδα"

Λίγη ώρα αργότερα ο Χόρχε Γκαρμπαχόσα, πρόεδρος της Ομοσπονδίας Μπάσκετ της Ισπανίας, είπε μιλώντας στην ισπανική τηλεόραση για τον γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης: " Ανησυχούμε για τον Σέρχιο και περιμένουμε τις εξετάσεις που έκανε στο νοσοκομείο. Ελπίζουμε να μην είναι τίποτα το πολύ σοβαρό. Η ομάδα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ".

Σοκ με Γιουλ στην Ισπανία: Φόβοι για ρήξη χιαστού!

Δείτε τη φάση στο video που ακολουθεί:

TAGS EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ