ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σοκ με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στον Παναθηναϊκό: Εκτός δράσης για δύο μήνες

30/10/2023 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League season 2023-24 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece

Photo by: Georgia Panagopoulou / Tourette Photography
30/10/2023 Olympiacos Vs Panathinaikos for Basket League season 2023-24 in SEF Stadium, in Piraeus - Greece Photo by: GEORGIA PANAGOPOULOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού υπέστη ο Χουάντσο Ενρανγκόμεθ. Την Τετάρτη (8/11) θα μπει στο χειρουργείο. Δύο μήνες εκτός δράσης αναμένεται να μείνει ο Ισπανός φόργουορντ.

Συντριπτικό κάταγμα στο μικρό δάκτυλο του αριστερού του χεριού υπέστη ο Χουάντσο Ενρανγκόμεθ στη διάρκεια της προπόνησης του Παναθηναϊκού την Τρίτη (7/11).

Ο Ισπανός φόργουορντ θα χειρουργηθεί στο ΥΓΕΙΑ την Τετάρτη (8/11), ενώ όπως αναφέρει η ενημέρωση των πρασίνων, θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες.

Η εν λόγω εξέλιξη καθιστά υποχρεωτική την προσθήκη στη θέση των φόργουορντ, αφού στα πιτς θα βρίσκεται για περίπου το ίδιο διάστημα και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, που προχώρησε σε επέμβαση για να αποκαταστήσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο αριστερό γόνατο.

Μέχρι στιγμής ο Ενρναγκόμεθ αγωνιζόταν για 22'36" στα έξι παιχνίδια που έχει δώσει ο Παναθηναϊκός στην EuroLeague, μετρώντας 4.5 πόντους και 5 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Την ίδια στιγμή στην Stoiximan Basket League ο Ισπανός είχε 10.5 πόντους και 7 ριμπάουντ σε τέσσερις συμμετοχές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ