FINAL FOUR 2023

Σλούκας Vs Γιουλ: Αυτή την κούπα ποιος θα τη σηκώσει;

Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει
Ο Κώστας Σλούκας πανηγυρίζει EUROKINISSI

Δύο "μπαρουτοκαπνισμένοι" παίκτες σε Final Four, ένα τρόπαιο. Κώστας Σλούκας και Σέρχιο Γιουλ θα κάνουν τα πάντα, για να στεφθούν ξανά πρωταθλητές Ευρώπης.

Ο τελικός ενός Final Four δεν μας δίνει μόνο την ευκαιρία να θαυμάσουμε δύο από τις καλύτερες ομάδες να ανταγωνίζονται για το πολυπόθητο τρόπαιο, αλλά μας προσφέρει και απολαυστικές μονομαχίες παικτών.

Μία από αυτές θα είναι και αυτή του Κώστα Σλούκα με τον Σέρχιο Γιουλ. Δύο παίκτες που βρίσκονται στο 9ο τους Final Four κι αποτελούν σημείο αναφοράς για Ολυμπιακό και Ρεάλ Μαδρίτης, αντίστοιχα. Είναι οι μόνοι - μαζί με τους Ροντρίγκεθ και Φερνάντεθ - οι οποίοι έπαιξαν και στον τελικό του 2015, με τη "Βασίλισσα" να είναι η νικήτρια.

Το βράδυ της Κυριακής (21/05, 20:00) θα τεθούν αντιμέτωποι στην “Zalgirio Arena” με ένα μοναδικό σκοπό: να είναι εκείνοι, αυτοί που θα σηκώσουν ψηλά την ευρωπαϊκή κούπα.

Κώστας Σλούκας, πιο γρήγορος από τη σκιά του

Στα 33 του χρόνια, ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται ήδη στο 9ο Final Four της καριέρας του. Έχει παίξει σε 17 παιχνίδια της τελικής φάσης της EuroLeague (μαζί με τον ημιτελικό κόντρα στη Μονακό), έχει στο... βιογραφικό του τρία ευρωπαϊκά τρόπαια (2012 & 2013 με Ολυμπιακό και 2017 με Φενέρ) κι είναι στην 8η θέση των all-time σκόρερ των Final Four με 157 πόντους.

Μετά από πέντε χρόνια στην τουρκική ομάδα, επέστρεψε στο "λιμάνι", για να γεμίσει την καριέρα του με περισσότερες διακρίσεις, υπερασπιζόμενος τη φανέλα που αγαπάει. Πέρυσι, τού στέρησε το όνειρο ο Βασίλιε Μίτσιτς και η Αναντολού Εφές. Φέτος, στον 7ο τελικό του σε Final Four, είναι ακόμα πιο κοντά στην πηγή και θέλει να πιει το νερό, παρέα με τους συμπαίκτες του.

Οι εμφανίσεις του κόντρα στην πρώην ομάδα του στα playoffs έκαναν τον speaker να φωνάζει το γνωστό πλέον "ώπα, καλημέρα, καλησπέρα, καληνύχτα", ενώ προερχόμενος αρκετές φορές από τον πάγκο, είναι αυτός που γίνεται game changer. Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις σε απόδοση 2.10* να σκοράρει ο Σλούκας 14+ πόντους.

Θα καταφέρει και στον τελικό να είναι πιο... γρήγορος από τη σκιά του - και να είναι αυτός που θα πανηγυρίσει (με ένα buzzer beater).

Σέρχιο Γιουλ, σαν το παλιό καλό κρασί

Μπορεί να μη τού... φαίνεται, αλλά ο Σέρχιο Γιουλ περνάει μόλις δύο χρόνια τον Κώστα Σλούκα κι η εμπειρία τους στα Final Four είναι παρόμοια, καθώς κι ο Ισπανός βρίσκεται στο 9ο της καριέρας του, έχοντας σηκώσει δύο κούπες (2015, 2018), από τις 10 συνολικά που έχει κατακτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Ξακουστός για τα "mandarinas" του (τα τρίποντα, δηλαδή, όπως τα αποκαλούν οι συμπατριώτες του), βρίσκεται ήδη στην πρώτη θέση των all-time σκόρερ των Final Four με 196 πόντους σε 17 παιχνίδια, αλλά και στην κορυφή των ασίστ με 67. Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις σε απόδοση 11.00* να ευστοχήσει ο Γιουλ σε 4+ τρίποντα.

Μαζί με την παλιοσειρά Σέρχι Ροντρίγκεθ και Ρούντι Φενράντεθ παίζουν ακόμα σαν... έφηβοι και πάντα θέλουν περισσότερα. Αυτή τους η δίψα είναι αξιοθαύμαστη, ωστόσο, αυτή τη φορά έχουν μπροστά τους στον τελικό την καλύτερη ομάδα της κανονικής διάρκειας της EuroLeague. Θα καταφέρουν να τη σταματήσουν;

Το Final Four 2023 στο Pamestoixima.gr

Στο Pamestoixima.gr θα βρεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για το Final Four 2023! Αγορές αγώνων, παικτών και σούπερ αποδόσεις* για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας είναι στη διάθεση σου, για να ζήσεις κι εσύ την μοναδική εμπειρία διασκέδασης στο Final Four του Κάουνας!

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι περισσότερο από ποτέ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

**Ισχύει για την αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα - 0% γκανιότα» έως την έναρξη του αγώνα.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

TAGS FINAL FOUR 2023 FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ FINAL FOUR FINAL 4 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ