ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Θυμώσαμε, γιατί πετάξαμε μια νίκη και δείξαμε την καρδιά του Ολυμπιακού"

Σλούκας: "Θυμώσαμε, γιατί πετάξαμε μια νίκη και δείξαμε την καρδιά του Ολυμπιακού"
Ο Κώστας Σλούκας σε φάση από τον αγώνα με τη Βιλερμπάν EUROKINISSI

Ως μια εκδίκηση είδε ο Κώστας Σλούκας τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ. "Δείξαμε την καρδιά του Ολυμπιακού", είπε χαρακτηριστικά.

Δηλώσεις γεμάτες ένταση έκανε ο Κώστας Σλούκας μετά από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν στο Αστρομπάλ. Ο ηγέτης των ερυθρόλευκων παραδέχθηκε πως τόσο εκείνος, όσο και η ομάδα του θύμωσαν από την εντός έδρας ήττα από τους Γάλλους και χαρακτήρισε τελικό το επόμενο παιχνίδι με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας (22/1 στις 20:00).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Σλούκα:

"Μετά από το προηγούμενο αποτέλεσμα θυμώσαμε και απογοητευθήκαμε, γιατί είχαμε κάνει καλή δουλειά αυτόν τον μήνα και πετάξαμε μια νίκη. Χάσαμε λίγο τον ρυθμό μας στο τρίτο δεκάλεπτο, με κάποια ανόητα λάθη, όμως το σημαντικό είναι ότι δείξαμε την καρδιά του Ολυμπιακού. Επιστρέψαμε και πήραμε το ματς. Έπρεπε να κερδίσουμε. Μιλώντας για εμένα, ήμουν όντως πολύ θυμωμένος και απογοητευμένος, όπως προείπα. Έπρεπε να απαντήσουμε σε αυτή την ομάδα, μια καλή ομάδα, προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για τον αγώνα και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τη Ζάλγκιρις. Θα είναι τελικός".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ