ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ"

EUROLEAGUE 2021-2022 /  -  (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2021-2022 / - (KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην κάμερα της Nova μετά από τη λήξη του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και στάθηκε στο πολύ καλό μπάσκετ που έπαιξαν οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και ο Κώστας Σλούκας δήλωσε στην κάμερα της Nova μετά τη λήξη του ματς πως η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και πως εστιάζει όχι τόσο στο Final Four όσο στα επόμενα απαιτητικά παιχνίδια.

Παράλληλα επισήμανε πως ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα με ποιότητα και πως η διαφορά πήγε με μεγάλα επίπεδα επειδή το μπάσκετ του Ολυμπιακού ήταν εξαιρετικό.

"Σήμερα παίξαμε ολοκληρωτικό μπάσκετ. Ήταν ίσως το καλύτερο ματς μας έως τώρα τη φετινή σεζόν στην Ευρωλίγκα. Ξέρουμε πως είναι ιδιαίτερα τα ματς με τον Παναθηναϊκό αφήνεις στην άκρη τα προβλήματα και μπαίνεις να κερδίσεις. Η διαφορά είναι πλασματική αν σκεφτεί κανείς και ποιότητα του Παναθηναϊκού. Το Final Four είναι μακριά, τώρα έχουμε μπροστά μας το πλεονέκτημα έδρας και κοιτάμε το επόμενο ταξίδι στη Γαλλία και τη διαβολοβδομάδα.

Αυτό που είχα γράψει στην αρχή στο Instagram όταν ήρθα απλά το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη θέλουμε να συνεχίσουμε καλά και έχουμε ένα πάρα πολύ καλό ρεκόρ. Ο Φαλ είναι πολύ έξυπνος και ποιοτικός ψηλός. Ο Χασάν είναι σε καλή κατάσταση, έχει βελτιωθεί πολύ και βοηθάει πολύ την ομάδα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ