ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι προφανώς το πρωτάθλημα"

Σλούκας: "Ο βασικός στόχος του Παναθηναϊκού είναι προφανώς το πρωτάθλημα"
ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI

Η έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού πλησιάζει και ο Κώστας Σλούκας, όπως και ο προπονητής του τριφυλλιού, Εργκίν Αταμάν, μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, θέτοντας τους στόχους για τη νέα σεζόν.

Ο χρόνος κυλά αντίστροφα για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού και εκ μέρους των πρασίνων, ο Κώστας Σλούκας και ο Εργκίν Αταμάν μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, ορίζοντας τους στόχους του τριφυλλιού εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι πράσινοι έχουν μπροστά τους πολύ δυνατά τεστ για το τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος" (το σπουδαίο τουρνουά, πρόβα τζενεράλε πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το ACTION24) , ενώ στη συνέχεια θα στρέψουν την προσοχή τους στην διεκδίκηση του πρώτου τίτλου της σεζόν, του Super Cup στην Ρόδο.

Συγκεκριμένα, ο Κώστας Σλούκας τόνισε: "Πρώτα απ’ όλα εύχομαι να έχουμε μια χρονιά με υγεία πάνω απ’ όλα, επιτυχίες για τον Παναθηναϊκό και να είμαστε ενωμένοι. Ο βασικός στόχος της ομάδας μας είναι προφανώς να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα μετά από δύο χρόνια όπου ο Ολυμπιακός κυριάρχησε.

Ελπίζω, με τη βοήθεια του κόσμου και της τύχης, να τα καταφέρουμε στο τέλος της χρονιάς. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές και σε όλες τις ομάδες. Και όσον αφορά στους φιλάθλους να αγαπούν τις ομάδες τους, να είναι δίπλα τους και φυσικά να μείνουν μακριά από ακραίες συμπεριφορές που δεν αρμόζουν στον ελληνικό αθλητισμό"

Από την μεριά του ο Εργκίν Αταμάν δήλωσε: "Σίγουρα το νέο πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο για όλες τις ομάδες και για τη δική μας. Είμαστε ένα νέο σύνολο με υψηλούς στόχους και θα αντιμετωπίσουμε πολλές ισχυρές ομάδες που έχουν τον απόλυτο σεβασμό μας. Θα πολεμήσουμε για το καλύτερο δυνατό και στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο.

Εύχομαι να έχουμε μια δίκαιη σεζόν για όλους. Για τους φιλάθλους θέλω να πω ότι θα πρέπει να είναι υπομονετικοί γιατί όλα κρίνονται στα πλέι οφ και στους τελικούς. Εύχομαι τα καλύτερα για όλες τις ομάδες και όλους τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΣΑΚΕ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ