ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Είμαστε πιο πεινασμένοι από ποτέ"

Σλούκας: "Είμαστε πιο πεινασμένοι από ποτέ"
EUROKINISSI

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο Κώστας Σλούκας για το κίνητρο το Ολυμπιακού να επιστρέψει σ' ένα Final Four της EuroLeague, θεωρώντας πως η τύχη τουλάχιστον του πρώτου αγώνα απέναντι στη Μονακό εξαρτάται από ερυθρόλευκα χέρια.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λάρισα στο ΣΕΦ και μπήκε σε τροχιά playoffs. Ο Κώστας Σλούκας μίλησε στην ΕΡΤ για ό,τι έρχεται τη Μεγάλη Εβδομάδα και δεν δίστασε να μιλήσει για ένα πλεονέκτημα που η ομάδα του δεν πρέπει να σπαταλήσει.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο ιθύνων νους των ερυθρόλευκων:

"Η Λάρισα είναι σε καλή κατάσταση και το γνωρίζαμε. Είχαμε πει ότι είναι μια ευκαιρία να κάνουμε μια πολύ καλή προπόνηση για την Τετάρτη και το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Νομίζω ότι το χαλάρωμα όταν πήγαμε στους 20 πόντους δεν δικαιολογείται. Πλέον αυτό το παιχνίδι είναι παρελθόν.

Όλος ο κόσμος ζει και αναπνέει για το ματς της Τετάρτης, ανυπομονεί. Η ομάδα μετά από χρόνια είναι στα playoffs, βγάζει υγεία, παίζουμε καλό μπάσκετ, έχουμε καταφέρει να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας και δεν πρέπει να το πετάξουμε τόσο φθηνά. Δεν υπάρχει χαλάρωση ή άγχος, υπάρχει πίεση γιατί ο Ολυμπιακός ως οργανισμός ζει και επιβιώνει μόνο με τίτλους.

Το Κύπελλο δεν σημαίνει κάτι. Τρώγοντας έρχεται η όρεξη κι εμείς θέλουμε να πάμε στο Final Four. Είμαστε στο 2022 και μιλάμε για μια πολύ καλή χρονιά. Μην ξεχνάτε τις θυσίες που έχουν γίνει από τη διοίκηση, τους παίκτες και τους προπονητές για να βρισκόμαστε εδώ. Το μομέντουμ είναι υπέρ μας προς το παρόν. Εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε αυτές τις τρεις ημέρες για ν' αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που είναι πρωτάρα στην EuroLeague και δεν θα 'χει άγχος για να παίξει τα ρέστα της.

Δεν είναι βάρος, αλλά ευκαιρία για παράσταση μπροστά στον κόσμο μας, γιατί όλη τη χρονιά παίζουμε καλό μπάσκετ. Είμαστε πιο πεισμένοι από ποτέ, γιατί ο Ολυμπιακός έκανε μια πολύ καλή πορεία, την καλύτερη των τελευταίων ετών, κι έχει μια μοναδική ευκαιρία να βρεθεί στο Final 4.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τη Μονακό, αν είμαστε συγκεντρωμένοι και παλέψουμε με τον κόσμο μας, δύσκολα θα ηττηθούμε την Τετάρτη.

Η άμυνα, η κυκλοφορία της μπάλας και το ποιος το θέλει πιο πολύ μετράνε. Οι τακτικές, οι αποφάσεις των προπονητών περνούν σε δεύτερη μοίρα και οι παίκτες κρίνουν την τύχη αυτών των παιχνιδιών".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ FINAL FOUR ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ