ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σλούκας: "Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι"

Σλούκας: "Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι"

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού, εξηγώντας πως οι ερυθρόλευκοι είναι ενισχυμένοι σε σχέση με πέρσι.

Ο Κώστας Σλούκας τοποθετήθηκε στη NOVA για τη νέα αγωνιστική περίοδο, αναφερόμενος στις μεταγραφές του Ολυμπιακού και τους στόχους των ερυθρολεύκων. Ο διεθνής γκαρντ τόνισε πως οι Πειραιώτες είναι καλύτεροι από πέρσι αφού τα κομμάτια που προστέθηκαν στο παζλ είναι εγνωσμένης αξίας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τη νέα σεζόν του Ολυμπιακού: "Ο Ολυμπιακός, όπως γνωρίζουμε, τα τελευταία χρόνια έχει μείνει εκτός οκτάδας. Βασικός στόχος είναι η πρόκριση της οκτάδας κι από εκεί και πέρα θα παλέψει για το Final Four. Είναι το μεγάλο όνειρο όλων εδώ και φυσικά επίσης δικό μου. Θεωρώ πολύ σημαντικό πως όλα τα παιδιά που ήρθαν είναι από την EuroLeague. Επίσης το ότι παίζουμε επίσης στο πρωτάθλημα είναι σημαντικό, θα μας βοηθήσει. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στους στόχους μας για τα playoffs, θα πω ότι είναι ένας μαραθώνιος αγώνων. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας είναι η ταπεινότητα, με το σκεπτικό στην οκτάδα".

Για το τι θα αλλάξει ο ίδιος φέτος: "Δεν περίμενα να δυσκολευτώ τόσο όσο πέρσι. Να πω ότι έχουμε δύο έξτρα παράγοντες για της δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα. Πρώτον η έλλειψη του κόσμου, δεύτερον η έλλειψη αγώνων για τους λόγους που γνωρίζουμε όλους. Ο Ολυμπιακός φέτος κυνηγάει τρεις τίτλους, με τον κόσμο δίπλα του. Έχουμε καλύτερη ομάδα από πέρσι, γιατί οι προσθήκες είναι από το κορυφαίο επίπεδο".

Για το αν αποδέχεται τον ρόλο του ηγέτη: "Το να πω εγώ αν είμαι ο ηγέτης ή όχι, είναι απλές κουβέντες. Στο γήπεδο δείχνουμε τα πάντα. Το σημαντικό είναι να πετύχει η ομάδα. Αν η ομάδα αποτύχει, δεν υπάρχει ούτε ηγέτης ούτε τίποτα. Είναι σημαντικό να δέσει η ομάδα και να παίξουμε όλοι μαζί για τους στόχους μας".

Για το πόσο πιο άνετη νιώθει ότι θα είναι η ζωή του: "Είναι όλοι παίκτες υψηλού επιπέδου, αυτό σημαίνει πως μιλάμε την ίδια γλώσσα. Με ένα βλέμμα μπορεί να καταλάβει ο άλλος. Για την ποιότητά τους δεν έχω να πω κάτι, είναι όλοι πολύ καλοί παίκτες".

Για το στυλ των ερυθρολεύκων τη νέα σεζόν: "Αυτό που θα περιμένετε είναι μια σκληρή ομάδα, με μέταλλο και χαρακτήρα, που κυνηγάει όλα τα παιχνίδια. Θα παίζουμε με το ίδιο στυλ απέναντι σε κάθε αντίπαλο, θα πάμε να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ EUROLEAGUE ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ