ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σλούκας: "Αξίζαμε τη 2η θέση, πρέπει να μοχθήσουμε από εδώ και πέρα"

Σλούκας: "Αξίζαμε τη 2η θέση, πρέπει να μοχθήσουμε από εδώ και πέρα"
ΒΟΛΙΤΑΚΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ/INTIME SPORTS

Για την επάξια κατάκτηση της 2ης θέσης στην regular season της EuroLeague και τη μεγάλη στήριξη από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού AKTOR μίλησε ο Κώστας Σλούκας στη NOVA μετά τη νίκη απέναντι στην Άλμπα.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκλεισε ως δεύτερος την κανονική διάρκεια της EuroLeague, θέση την οποία κέρδισε επάξια, όπως είπε ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη κόντρα στην Άλμπα. Ο αρχηγός του τριφυλλιού αναφέρθηκε ακόμα στον κόσμο που γέμισε το ΟΑΚΑ για ένα ματς απέαντι στην ουραγό της διοργάνσης.

"Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια όλης της ομάδας και όχι μόνο δική μου. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, αξίζαμε τη 2η θέση, παλέψαμε για αυτή και δεν θέλαμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε από εδώ και πέρα, γιατί παλέψαμε επτά μήνες για αυτά τα παιχνίδια που έρχονται. Σήμερα ήμασταν χαλαροί στο ξεκίνημα, κάναμε δυσκολότερη τη ζωή μας, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε.

Αισθάνομαι καλά, είμαι υγιής, προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην ομάδα και ο προπονητής και οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται. Βλέπετε πώς μας ωθεί και ο κόσμος. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και απόψε παίζαμε με την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία και εδώ ήταν 18.000 κόσμος. Αυτό σημαίνει πολλά για όλους. Πέρσι η ομάδα ήταν 17η και δεν υπήρχε τέτοια στήριξη ούτε κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε σε μία θέση την οποία ονειρευόμασταν στην αρχή της σεζόν και πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε", ανέφερε αναλυτικά ο διεθνής γκαρντ.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΚΩΣΤΑΣ ΣΛΟΥΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ