ΙΚΑΡΟΣ

Σκουρτόπουλος: "Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε το Μαρούσι"

Σκουρτόπουλος: "Δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε το Μαρούσι"
INTIME SPORTS

Με θετικό τρόπο θέλει ο κόουτς του Ικάρου, Θανάσης Σκουρτόπουλος να κλείσει η ομάδα τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα απέναντι στο Μαρούσι (16:30, 11/04).

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας, Θανάσης Σκουρτόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση της ομάδας του με το Μαρούσι στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι όλοι στον σύλλογο θέλουν να κλείσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

" Είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου και θέλουμε να κλείσουμε τη σεζόν με θετικό τρόπο", δήλωσε αρχικά ο Σκουρτόπουλος και συνέχισε:

" Γνωρίζουμε πως το Μαρούσι δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα, όμως δεν πρόκειται να το υποτιμήσουμε. Άλλωστε ο αντίπαλος μας παρά τα τεράστια προβλήματα του, έχει αντιμετωπίσει κάθε παιχνίδι του με σοβαρότητα και γι' αυτό αξίζει της προσοχής μας".

Αγαδάκος: "Να παρουσιαστούμε σοβαροί"

Ο Λάζαρος Αγαδάκος: " Είναι κρίμα που κλείνει για μας η σεζόν με αυτό τον τρόπο, πρώτα γιατί δεν εξασφαλίσαμε την είσοδο μας στα πλέι-οφ και δεύτερον γιατί ο αντίπαλος μας βρίσκεται σε αυτή την άσχημη κατάσταση. Ωστόσο οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί και να πάρουμε μια ακόμη νίκη".

TAGS ΙΚΑΡΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ