ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017

Σκουρτόπουλος: "Από βδομάδα θα υπολογίζουμε σε δύο νέους ξένους παίκτες"

BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΓΣ ΛΑΡΙΣΑΣ ΦΑΡΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε μετά τη νίκη του Γυμναστικού επί του ΠΑΟΚ ότι σύντομα η ομάδα του αναμένεται να αποκτήσει δύο ακόμα ξένους παίκτες.

Παρά το γεγονός ότι ο Γυμναστικός παρατάχθηκε με τρεις ξένους κόντρα στον ΠΑΟΚ αυτό δεν τον εμπόδισε να πάρει μία σπουδαία νίκη με 101-89 . Σύμφωνα πάντως με τον προπονητή του Γυμναστικού, Θανάση Σκουρτόπουλο, σύντομα οι Λαρισαίοι θα έχουν περισσότερη βοήθεια, αφού η ομάδα θα αποκτήσει δύο ακόμα ξένους παίκτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού: " Ήταν πολύ συναρπαστικός αγώνας. Και οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν πολύ καλά. Εμείς στο τέλος ήμασταν πιο ήρεμοι και είχαμε καλύτερες επιλογές. Πετύχαμε μια πολύ σημαντική νίκη για την συνέχεια. Μια νίκη που αποτελεί επιβράβευση για την προσπάθεια των παιδιών. Την αξίζουν.

Στους τελευταίους αγώνες παίζουμε με ρόστερ 10 παικτών. Παρόλα αυτά τα παιδιά... κυνηγούσαν μια νίκη, η οποία στον αγώνα κόντρα στον Λαύριο μας ξέφυγε στις λεπτομέρειες. Από εβδομάδα θα υπολογίζουμε σε δύο νέους ξένους παίκτες και θα έχουμε πιο πλήρες ρόστερ"

TAGS ΦΑΡΟΣ - ΓΣΛ 2017
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ