ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Σκοτ: "Μεγάλη ευκαιρία για μένα η Δόξα Λευκάδας"

Σκοτ: "Μεγάλη ευκαιρία για μένα η Δόξα Λευκάδας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Σάνον Σκοτ μίλησε στην ιστοσελίδα της Δόξας Λευκάδας για την παρουσία του στους νεοφώτιστους, κι αυτά που προσδοκά να πετύχει υπό τις οδηγίες του Χάρη Μαρκόπουλου.

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Δόξας Λευκάδας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου έκανε ο Σάνον Σκοτ. Τι κι αν βρίσκεται στο νησί εδώ και δύο μήνες; Είναι πολύ διακριτικός και φροντίζει κάθε φορά να αφήνει την απόδοσή του εντός παρκέ να "μιλά" για εκείνον.

" Σκέφτηκα ότι θα ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα σε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Πάντα μία νεοφώτιστη ομάδα έχει πιο δύσκολο έργο από τις υπόλοιπες αλλά αυτό δεν ήταν κάτι που με ενοχλούσε. Ήξερα ότι μας περιμένει πολύ δουλειά γιατί δεν είχαμε χρόνο για την καλύτερη προετοιμασία αλλά δέχθηκα την πρόκληση με ανυπομονησία", ανέφερε αρχικά για τους λόγους που τον έφεραν στα μέρη μας, πριν εξηγήσει πως " προπόνηση με την προπόνηση, αγώνα με τον αγώνα η Δόξα δείχνει συνεχώς να βελτιώνεται. Είναι λογικό καθώς μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο τόσο για το πως κινείται στο παρκέ όσο και στην καθημερινότητα. Αυτό μας βοηθά πάρα πολύ και θα το δείτε πολύ σύντομα".

Σκοράρισμα ή ασίστ; Που θέλει να βοηθά περισσότερο; " Θέλω να τα κάνω και τα δύο στο παρκέ. Όταν κάνεις μόνο μία δουλειά στον αγώνα είναι πιο εύκολη η δουλειά για τον αντίπαλο και εγώ θέλω να δυσκολεύω τους αντιπάλους μου. Πάντως το να πασάρω για εμένα είναι κάτι το φυσιολογικό και θέλω να το κάνω πάντα σε υψηλό επίπεδο", απάντησε ο απόφοιτος του Ohio State, πριν ολοκληρώσει όσα είχε να πει, εξηγώντας πως " θέλω η Δόξα να συνεχίσει να βελτιώνεται κάθε εβδομάδα, σε κάθε αγώνα και γιατί όχι να καταφέρει να μπει στα πλέι οφ. Είναι μια πολύ σκληρή λίγκα και αν κάποια ομάδα δεν προετοιμαστεί όπως πρέπει για κάποιον αγώνα τότε θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων και ίσως να δημιουργηθούν καταστάσεις που πολύ δύσκολα θα μπορέσει να ανατρέψει".

TAGS ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ