ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ

Σκαριόλο για τραυματισμό Γιούντο: "Δεν είμαι αισιόδοξος, θα βγούμε στην αγορά για παίκτη"

Σκαριόλο για τραυματισμό Γιούντο: "Δεν είμαι αισιόδοξος, θα βγούμε στην αγορά για παίκτη"

Για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Έκπε Γιούντο μίλησε ο προπονητής της Βίρτους Μπολόνια, Σέρτζιο Σκαριόλο, που δεν έκρυψε την απαισιοδοξία του, ενώ τόνισε πως η ομάδα θα βγει στην αγορά για νέο παίκτη.

Ο Έκπε Γιούντο τραυματίστηκε σοβαρά στο παιχνίδι της Βίρτους Μπολόνια απέναντι στην Τορτόνα για το Super Cup Ιταλίας και αποχώρησε με φορείο από το παρκέ. Αυτόματα σήμανε συναγερμός στην ιταλική ομάδα, με τον προπονητή της, Σέρτζιο Σκαριόλο να μην φαίνεται ιδιαίτερα αισιόδοξος για την κατάσταση του τραυματισμού του Νιγηριανού παίκτη.

Ο Γιούντο γλίστρησε στα αυτοκόλλητα που βρίσκονταν στο παρκέ σε προσπάθειά του να παίξει άμυνα στο transition, πιάνοντας αμέσως το αριστερό του γόνατο. Από την πρώτη στιγμή έδειξε να καταλαβαίνει τη σοβαρότητα του τραυματισμού, αφού δεν μπορούσε να σηκωθεί στα πόδια του για να βγει από το παρκέ.

Σε δηλώσεις του μάλιστα μετά το τέλος του ματς παραδέχτηκε πως η ομάδα θα βγει στην αγορά για νέο παίκτη που θα αντικαταστήσει τον Γιούντο, μιας και ο τραυματισμός του είναι σοβαρός.

"Είναι πολύ σοβαρός τραυματισμός. Είναι ξεκάθαρο πως πρέπει να σεβαστούμε την υγεία του αθλητή και να δώσουμε μεγάλη σημασία σε αυτά τα θέματα. Στο ΝΒΑ δεν γλιστράς σε αυτοκόλλητα γιατί δεν υπάρχουν αυτοκόλλητα. Είμαι απαισιόδοξος. Νομίζω δεν υπάρχουν άλλοι τίτλοι προς διεκδίκηση τον Σεπτέμβρη και τον Οκτώβρη. Όχι, δεν υπάρχουν. Θα βγούμε άμεσα στην αγορά για νέο παίκτη, δεν μπορούμε να περιμένουμε πολύ", δήλωσε ο προπονητής της Βίρτους.

Ο τραυματισμός του Έκπε Γιούντο:

TAGS ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ ΙΤΑΛΙΑ EUROCUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ