ΕΛΛΑΔΑ

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Παρουσιάστηκε αυτοβούλως και συνελήφθη ο Γιώργος Μαυραγάνης

ΝΑΣΟΣ ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Νέα σύλληψη στο πλαίσιο της υπόθεσης που συγκλονίζει το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιώργος Μαυραγάνης, συνεργάτης του προέδρου της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιου, είναι το τελευταίο πρόσωπο που συνελήφθη.

Στη σύλληψη του Γιώργου Μαυραγάνη, συνεργάτη του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ), Βαγγέλη Λιόλιου, προχώρησαν οι Αρχές το απόγευμα της Τετάρτης (21/10). Σύμφωνα με πληροφορίες παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ και εκτελέστηκε το ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί σε βάρος του.

Πρόκειται για την τελευταία χρονικά σύλληψη στο πλαίσιο της υπόθεσης που έχει προκαλέσει αναταράξεις στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ, με τις δικαστικές εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης (21/10) συνελήφθη ο Βαγγέλης Λιόλιος και άλλοι 4 εμπλοκόμενοι.

Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται και η διεθνής διαιτήτρια Βάσω Τσαρούχα, η οποία οδηγήθηκε στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής (ΓΑΔΑ) το απόγευμα της Τετάρτης, αμέσως μετά την επιστροφή της από το εξωτερικό.

Πηγή: NEWS24/7

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ