NBA

Σίξερς: Απέκτησαν πακέτο τους Μπερκς-Ρόμπινσον από τους Γουόριορς

Σίξερς: Απέκτησαν πακέτο τους Μπερκς-Ρόμπινσον από τους Γουόριορς
AP Photo/Nick Wass AP PHOTO/NICK WASS

Σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα οι Σίξερς απέκτησαν πακέτο από τους Γουόριορς τους Άλεκ Μπερκς και Γκλεν Ρόμπινσον, δίνοντας βάθος στον πάγκο τους.

Οι Σίξερς έψαχναν εδώ και καιρό παίκτες για να γεμίσουν τον πάγκο τους. Ελπίζουν να τους βρήκαν στα πρόσωπα των Άλεκ Μπερκς και Γκλεν Ρόμπινσον, τους οποίους απέκτησαν μέσω ανταλλαγής από τους Γουόριορς όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα.

Οι Σίξερς έστειλαν για χάρη των δύο έμπειρων περιφερειακών τρία μελλοντικά ντραφτ πικ δεύτερου γύρου που είχαν στην κατοχή τους στους Γουόριορς (του Ντάλας από το 2020, του Ντένβερ από το 2021 και του Τορόντο από το 2022), ελπίζοντας ότι θα λύσουν ένα από τα προβλήματά τους. Το μεγαλύτερο πρόβλημά τους βέβαια παραμένει η χημεία τους στα αποδυτήρια όπως παραδέχθηκε ο Αλ Χόρφορντ.

Την φετινή σεζόν ο Μπερκς έχει 16.1 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 29 λεπτά συμμετοχής, ενώ ο Γκλεν Ρόμπινσον έχει 12.9 πόντους, 4.7 ριμπάουντ και 1.8 ασίστ μέσο ο΄ρο με 40% στα τρίποντα σε 31 λεπτά συμμετοχής.

AP Photo/Nick Wass

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ