NBA

Με 7 παίκτες έμειναν οι Σίξερς λόγω κορονοϊού, κίνδυνος αναβολής του αγώνα με τους Νάγκετς

Ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς σε προσπάθειά του σε αγώνα με τους Νικς την σεζόν 2020/21
Ο Μπεν Σίμονς των Σίξερς σε προσπάθειά του σε αγώνα με τους Νικς AP PHOTO/ADAM HUNGER

Οι Σίξερς έχουν μείνει με 7 παίκτες μετά το θετικό τεστ του Σεθ Κάρι, αφού οι παίκτες της ομάδας ήρθαν σε επαφή μαζί του, με αποτέλεσμα να είναι πλέον ανοιχτό το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα με τους Νάγκετς.

Το γεγονός ότι η είδηση ότι ο Σεθ Κάρι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό έγινε γνωστό κατά την διάρκεια του αγώνα με τους Νετς ενδέχεται να οδηγήσει στην αναβολή του σημερινού (9/1) αγώνα με τους Νάγκετς για την Φιλαντέλφεια.

Ο λόγος που ίσως συμβεί αυτό είναι ότι πολλοί παίκτες της ομάδας ήρθαν σε επαφή με τον Κάρι, αφού ο έμπειρος γκαρντ βρισκόταν στον πάγκο στην πρώτη περίοδο του αγώνα. Αποτέλεσμα είναι η Φιλαντέλφεια να έχει μείνει πλέον με εφτά παίκτες (το όριο για να μπορέσει να παραταχθεί μία ομάδα σε έναν αγώνα είναι 8 παίκτες), κάτι που σημαίνει ότι αν το ΝΒΑ δεν αποφασίσει να δώσει την άδεια σε κάποιον ή κάποιους από τους υπόλοιπους παίκτες να αγωνιστούν, τότε θα πρέπει να αναβληθεί ο αγώνας.

Για την ιστορία, οι 7 παίκτες των Σίξερς που αυτή τη στιγμή θεωρούνται υγιείς είναι οι Μπεν Σίμονς, Ντουάιτ Χάουαρντ, Τόνι Μπράντλεϊ, Ταϊρίς Μάξι, Αϊζάια Τζο και Ντακότα Ματίας.

TAGS NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ