NBA

Σίμονς: "Οφείλω σε όλους να επιστρέψω εκεί που πρέπει να είμαι"

Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Νετς
Ο Μπεν Σίμονς με την φανέλα των Νετς Ⓒ 2022 MATT SLOCUM/ ASSOCIATED PRESS

Διατεθειμένος να επιστρέψει δριμύτερος τη νέα αγωνιστική περίοδο εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Μπεν Σίμονς εν όψει της σεζόν που έρχεται στο NBA με τους Μπρούκλιν Νετς.

Ο Μπενς Σίμονς εμφανίστηκε διατεθειμένος να επιστρέψει στο επιθυμητό για τον ίδιο αγωνιστικό σημείο, όπως τόνισε σε πρόσφατες δηλώσεις του εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο Αυστραλός γκαρντ/φόργουορντ, μίλησε στο FOX για τη νέα σεζόν στο NBA με τους Μπρούκλιν Νετς, λέγοντας πως δούλεψε το καλοκαίρι για να επιστρέψει εκεί που πρέπει να είναι, χωρίς να κρύβει την αισιοδοξία του για την χρονιά που έρχεται, τονίζοντας πως θα είναι υπέροχη.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Σίμονς αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια, μετρώντας κατά μέσο όρο 6.9 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 6.1 ασίστ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Το οφείλω σε όλους, στους οπαδούς και σε όλους, να επιστρέψω εκεί που πρέπει να είμαι. Αυτό έκανα αυτό το καλοκαίρι για να επιστρέψω. Ετοιμαστείτε για μια υπέροχη χρονιά. Νομίζω ότι θα είναι συναρπαστικό, θα διασκεδάσουμε πολύ. Επιστρέφω στο μπάσκετ του Μπρούκλιν".

TAGS NBA ΜΠΡΟΥΚΛΙΝ ΝΕΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ