ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Συμφωνία ΟΣΦΠ με Νεστέροβιτς

O Ράντοσλαβ Νεστέροβιτς από την επόμενη σεζόν θα φοράει την φανέλα του Ολυμπιακού. Υπογραφές δεν έχουν πέσει, αλλά κι αυτό θα γίνει και πολύ σύντομα μάλιστα. Είναι η επιλογή του Ντούσαν Ίβκοβιτς για την θέση του σέντερ, όπου τόσα ονόματα «έπαιξαν» το τελευταίο διάστημα.

Ο Σλοβένος με ελληνικό διαβατήριο, είναι 34 χρόνων και έχει ύψος 2.13μ.

Προφανώς διαθέτει όλα αυτά που θέλει ο Ίβκοβιτς, έχοντας βάλει κάτω τις παραμέτρους, για το πώς θα πρέπει να στελεχωθεί η γραμμή ψηλών της ομάδας του Πειραιά. Ο Νεστέροβιτς θα είναι η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, μετά τον Σπανούλη και τον Νίλσεν.

Ο Νεστέροβιτς αποφάσισε να αφήσει τις Ηνωμένες Πολιτείες, αφού οι αδελφοί Αγγελόπουλοι θα του δώσουν περισσότερα χρήματα από όσα θα μπορούσε να βρει στο ΝΒΑ. Οι Τορόντο Ράπτορς τον άφησαν ελεύθερο, δεν υπήρχε κάτι ενδιαφέρον για την συνέχιση της καριέρας του και έτσι η πρόκληση του Ολυμπιακού, θεωρήθηκε ιδανική. Ο Νεστέροβιτς , οποίος το 2007 κατέκτησε το πρωτάθλημα στο ΝΒΑ, με την φανέλα των Σαν Αντόνιο Σπέρς.

Τη χρονιά που πέρασε, ο Νεστέροβιτς έπαιξε 48 αγώνες με τους Ράπτορς, από τους οποίους ξεκίνησε στους 8. Εξαιρετικός παίκτης κοντά στο καλάθι, με ιδανικές κινήσεις και έτοιμος να απειλήσει μέσα στο ζωγραφιστό. Θα αποχαιρετήσει το ΝΒΑ με μια πλούσια καριέρα και θα προσπαθήσει να πατήσει στην κορυφή της Ευρώπης και της Ελλάδας με τα ρούχα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ