STOIXIMAN GBL

“Σημασία έχει ότι μείναμε πρώτοι”

INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης έχοντας αναδειχθεί πολυτιμότερος παίκτης της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος τόνισε ότι γι' αυτόν σημασία έχει μόνο ότι βοήθησε τον Ολυμπιακό.

Ο Έλληνας σέντερ του Ολυμπιακού μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για τη νίκη της ομάδας του αλλά και για το γεγονός ότι οι “ερυθρόλευκοι” άφησαν πίσω τους την ήττα – σοκ από την Φενέρμπαχτσε στην πρεμιέρα του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε και μείναμε μόνοι πρώτοι. Επίσης σημαντικό ήταν το γεγονός ότι δείξαμε πως αφήσαμε πίσω την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε”, υπογράμμισε ο Μπουρούσης και συνέχισε:

“Για μένα δεν έχει καμία σημασία ότι ήμουν ο MVP της αγωνιστικής. Σημασία έχει ότι βοήθησα την ομάδα μου να φτάσει στη νίκη”.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο σύστημα αξιολόγησης συγκέντρωσε 29 βαθμούς πετυχαίνοντας 16 πόντους με 1/1 βολές, 6/8 δίποντα, 1/3 τρίποντα και μάζεψε 14 ριμπάουντ σε 19 λεπτά συμμετοχής. Δεύτερος έμεινε ο Δημήτρης Διαμαντίδης του Παναθηναϊκού με 28 βαθμούς και μετά ακολούθησε ο Λανς Χάρις του Ικάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ