NBA

Σίλβερ: "Το πρωτάθλημα θα πρέπει να ξεκινήσει στα μέσα Οκτώβρη, πιθανό να δούμε γεμάτα γήπεδα"

Ο Άνταμ Σίλβερ
Ο Άνταμ Σίλβερ JAE C. HONG/ ASSOCIATED PRESS

Την πρόθεση του ΝΒΑ να ξεκινήσει τη σεζόν τον Οκτώβρη, εξέφρασε ο Άνταμ Σίλβερ που δεν απέκλεισε το γεγονός η επόμενη σεζόν να ξεκινήσει με γεμάτα γήπεδα.

Στα πλάνα του ΝΒΑ για την επόμενη σεζόν αναφέρθηκε ο κομισάριος της λίγκας, Άνταμ Σίλβερ, που μεταξύ άλλων εξέφρασε και την πρόθεση του ΝΒΑ να επιστρέψει σε format 84 αγώνων.

"Εξετάζουμε το γεγονός να επιστρέψουμε και πάλι στην κανονική ροή του πρωταθλήματος. Φυσικά δεν θα έχουμε μία σύντομη off season όπως είχαμε φέτος. Το πρωτάθλημα θεωρητικά θα πρέπει να έχει τελειώσει έως τα μέσα Ιουνίου με τους τελικούς να είναι περίπου στα τέλη Ιουλίου. Για να συνεχίσουμε με το πρόγραμμα και το format που ήδη έχουμε, θα πρέπει το πρωτάθλημα να ξεκινήσει στα μέσα Οκτωβρίου".

Μεταξύ άλλων ο Σίλβερ ανέφερε πως πρόθεση του ΝΒΑ είναι να επανέλθει στα 84 ματς για τηλεοπτικούς λόγους, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "το πρωτάθλημα είναι και θέμα business". Ο Σίλβερ δεν απέκλεισε επίσης και το γεγονός η επόμενη σεζόν στο ΝΒΑ να ξεκινήσει με τον κόσμο στα γήπεδα επιστρέφοντας ουσιαστικά σε μία σχετική κανονικότητα.

Photo credits: Jae C. Hong/ Associated Press

TAGS NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ