THE SHOW MUST GO ON LIVE

Show Must Go On: Δεν γίνεται να τα κάνουν όλα αυτά ο βοηθός του Ιτούδη και ο γυμναστής της Εθνικής μέσα στο ΣΕΦ

Show Must Go On: Δεν γίνεται να τα κάνουν όλα αυτά ο βοηθός του Ιτούδη και ο γυμναστής της Εθνικής μέσα στο ΣΕΦ
ANDREAS PAPAKONSTANTINOU / TOURETTE PHOTOGRAPHY

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος ξέσπασε στην εκπομπή "Show Must Go On" αναφερόμενος στους Έλληνες βοηθούς του Δημήτρη Ιτούδη και την συμπεριφορά τους καθόλη την διάρκεια της σειράς του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε.

Ο Ολυμπιακός σφράγισε το εισιτήριό του για το Final Four του Κάουνας με την νίκη του στο Game 5 επί της Φενέρμπαχτσε. Με την σειρά πλέον να έχει ολοκληρωθεί, ο Παντελής Διαμαντόπουλος αναφέρθηκε στην συζήτηση που είχε με τον Σπύρο Καβαλιεράτο στην εκπομπή "Show Must Go On" σε κάτι που τον ξένισε: Την συμπεριφορά των Ελλήνων βοηθών του Δημήτρη Ιτούδη.

Ο λόγος για τους Στέφανο Δέδα (ασίσταντ κόουτς) και Κώστα Χατζηχρήστο (γυμναστής), με τον Παντελή Διαμαντόπουλο να στέκεται στον τρόπο που συμπεριφέρονταν στην διάρκεια της σειράς και στο Game 5.

"Εγώ δεν ενόχλησα, είπα να τελειώσει η σειρά. Δεν είμαστε υπέρ του να δημιουργούνται θέματα και εντυπώσεις, να γίνεται χαμός στα γήπεδα. Αυτό που έγινε όμως ήταν πάρα πολύ άσχημο" ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής κάποια στιγμή, συνεχίζοντας:

"Σε αυτή την εκπομπή αντιμετωπίσαμε δίκαια την Φενέρ. Είπαμε ότι έχει κάνει μία σούπερ προσπάθεια και πως όλο αυτό το χάλι που παρουσίασε κυρίως στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου ήταν απερίγραπτο και κατάφερε να το γυρίσει. Είπαμε 1000 μπράβο στον Ιτούδη και στους παίκτες.

Λέγαμε όλοι ότι μέχρι το 4ο ματς, αν ήταν πυγμαχικός αγώνας, το χέρι της Φενέρμπαχτσε θα σήκωνε στα σημεία. Όλα αυτά, ούτε πίσω τα παίρνουμε, άσχετα αν έφαγε το νοκ-άουτ και ο Ολυμπιακός την καθάρισε από το 17 και την έστειλε στην Κωνσταντινούπολη".

Ακολούθως, ο Παντελής Διαμαντόπουλος ξέσπασε: "Ο Ιτούδης λοιπόν, είναι ομοσπονδιακός προπονητής και τον έβριζε το γήπεδο, κάτι που δυστυχώς δεν θα σταματήσει ποτέ. Τον Σλούκα έβριζαν κάποτε, τώρα τον Ντόρσεϊ. Τέλος πάντων. Ο Ιτούδης είναι ο προπονητής της Φενέρμπαχτσε και κάνει την δουλειά του. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να μην αρέσει, αλλά, ναι, θα χτυπηθεί, θα ουρλιάξει, θα διαμαρτυρηθεί για τους διαιτητές, θα κάνει χίλια δυο.

Κάθε ομάδα έχει ένα οργανόγραμμα. Υπάρχει ο προπονητής και οι υπόλοιποι. Στον πάγκο της Φενέρμπαχτσε υπάρχει και ελληνικό στοιχείο. Ο ένας από τους συνεργάτες του είναι ο κύριος Δέδας και ο άλλος είναι ο γυμναστής, ο κύριος Χατζηχρήστος. Συγκεκριμένοι παίκτες του Ολυμπιακού, σε όλη την σειρά, καθυβρίζονταν. Το έλεγαν οι ίδιοι. Ο ένας έλεγε στον άλλο ό,τι έγινε. Είναι δικαίωμα του καθενός από εσάς να μην το πιστεύετε, μέχρι να το δείτε με τα μάτια σας.

Ο Βεζένκοβ - μπορεί να μου πει κάποιος από εσάς - πού έχει δώσει δικαίωμα στην καριέρα του; Δεν λέω άλλο παίκτη. Πού έχει δώσει δικαίωμα στην καριέρα του, για να υπάρχει συνεργάτης του Ιτούδη και να του λέει αυτά που του λέει; Και να το κάνει μέσα στο Ειρήνης και Φιλίας. Δηλαδή, να γίνεται και μία προσπάθεια, το μαγαζί να γίνει όπα, να γίνει ταβέρνα".

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από την εκπομπή:

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ