ΜΠΑΣΚΕΤ

Σφυρίζουν στην πρεμιέρα της Basket League δύο διαιτητές της EuroLeague

ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Κανονικά συμπεριέλαβε η ΕΟΚ τους διαιτητές της EuroLeague στο πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής της Basket League. Δείτε τις ώρες και τους ρέφερι των επτά αναμετρήσεων.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (2/10) τους διαιτητές της πρώτης αγωνιστικής της Basket League που διεγάξεται το Σαββατοκύριακο, όμως μέσα στην είδηση, υπάρχει και δεύτερη είδηση καθώς στις αναμετρήσεις ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο και Περιστέρι – ΑΕΚ ορίστηκαν δύο διαιτητές που σφυρίζουν στη EuroLeague.

Συγκεκριμένα, ο Ηλίας Κορομηλάς θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη και ο Πέτρος Παπαπέτρου στο κλειστό του Περιστερίου, με τις δύο αναμετρήσεις να διεξάγονται το μεσημέρι και το απόγευμα του Σαββάτου αντίστοιχα. Από τους διαθέσιμους, δηλαδή, για την Α1 έμεινε εκτός μόνο ο Γιάννης Φούφης.

Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές των αναμετρήσεων:

ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

15.45: ΠΑΟΚ – Ρέθυμνο (Κορομηλάς – Σώμος – Τσώνος)

18.00: Περιστέρι – ΑΕΚ (Παπαπέτρου – Παναγιώτου – Μαγκλογιάννης)

15.45: Κολοσσός Ρόδου – Προμηθέας Πάτρας (Καρακατσούνης – Μπήτης – Ανδρικόπουλος)

17.00: Παναθηναϊκός – Ήφαιστος Λήμνου (Αναστόπουλος Π. – Συμεωνίδης – Λόρτος)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

18.00: Λαύριο – Άρης (Μάνος – Τσαρούχα – Σταματόπουλος)

17.00: Ολυμπιακός – Χολαργός (Σχινάς – Ψαριανός – Μαλαμάς)

18.00: Πανιώνιος – Κύμη (Πουρσανίδης Γ. – Δεσλής – Πουρσανίδης Κ.)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ