ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Σφαιρόπουλος: "Ίσως πιούμε ένα ποτήρι κρασί με τον Ιβάνοβιτς, αν έχουμε χρόνο"

Σφαιρόπουλος: "Ίσως πιούμε ένα ποτήρι κρασί με τον Ιβάνοβιτς, αν έχουμε χρόνο"
ABA LEAGUE J.T.D / DRAGANA STJEPANOVIC

Ο περιχαρής -για την νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές- Γιάννης Σφαιρόπουλος, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προκάτοχό του Ντούσκο Ιβάνοβιτς, ενόψει της επερχόμενης αναμέτρησης με την Μπασκόνια.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του μετά τη σπουδαία νίκη του Ερυθρού Αστέρα επί της Αναντολού Εφές στην 11η αγωνιστική της EuroLeague.

Πέρα όμως από το πλατύ του χαμόγελο και τα εύσημα που μοίρασε στους παίκτες του, ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για τη σχέση του με τους Σέρβους οπαδούς, αλλά και για την επερχόμενη αναμέτρηση με την Μπασκόνια (8/12, 21:30) και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς, τον οποίο διαδέχθηκε στον πάγκο των ερυθρολεύκων.

"Χαμογελώ γιατί αυτή είναι μια μεγάλη νίκη, απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είμαι ικανοποιημένος γιατί θέλαμε πολύ να κερδίσουμε και να επιστρέψουμε σε τροχιά μετά την ήττα από την Αρμάνι. Οι παίκτες έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν να κερδίσουν.

Θα ήθελα να συγχαρώ τον Λάζιτς και τον Λαζάρεβιτς για την εξαιρετική άμυνα στο Λάρκιν. Έτσι ξεκινήσαμε να κάνουμε τη διαφορά, αλλά όλοι συνέβαλαν και αξίζουν επαίνους. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους φιλάθλους που μας στήριξαν. Το κλίμα ήταν υπέροχο, στηρίζουν την ομάδα. Θα παλεύουμε σε κάθε παιχνίδι και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και η παρουσία τους σήμαινε πολλά στη νίκη.

Η άμυνα ήταν το κλειδί και ο Νέντοβιτς ήταν ο X-factor. Ο Γιάγκο ήταν πολύ καλός σε άμυνα και επίθεση, ο Μίτροβιτς επίσης... Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανέναν, όλοι έκαναν καλή δουλειά.

Οι οπαδοί με έχουν αποδεχτεί και είμαι πολύ χαρούμενος για τη σχέση μας. Καταλαβαίνουν ότι θέλουμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα, τον τρόπο που παίζουμε. Είμαστε ακόμα στη μεταβατική περίοδο και στην πορεία θα προσθέσουμε λεπτομέρειες και θα προοδεύσουμε. Δεν έχουμε πολλές προπονήσεις. Μέσα από τους αγώνες και τα video sessions προσπαθούμε να προοδεύουμε. Εξαιτίας όλων αυτών, πανηγύρισα με τους φιλάθλους, που καταλαβαίνουν πολύ καλά το μπάσκετ.

Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στα εκτός έδρας παιχνίδια στην Ισπανία. Θέλουμε να παίξουμε με το ίδιο πάθος και να πάρουμε το πρώτο (σσ. κόντρα στη Βαλένθια στις 6 Δεκεμβρίου). Από την πρώτη στιγμή είπα ότι έχω μεγάλο σεβασμό και εξαιρετική σχέση με τον κόουτς Ιβάνοβιτς. Σπουδαίος προπονητής. Θα βρεθούμε και αν έχουμε χρόνο, ίσως πιούμε ένα ποτήρι κρασί", είπε μεταξύ άλλων ο κόουτς Σφαιρόπουλος.

TAGS ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ EUROLEAGUE ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ