ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Έξαλλος με δημοσιογράφο ο Σφαιρόπουλος: "Θα με ρωτήσετε για τον σημερινό αγώνα;"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο Ισραήλ
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης στο Ισραήλ SPORT5

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εκνευρίστηκε με τις συνεχόμενες ερωτήσεις από δημοσιογράφο, πριν το παιχνίδι με τη Χάποελ Εϊλάτ για τη Winner League, για όσα έγιναν πριν από δύο βράδια απέναντι στην Αναντολού Εφές.

Με καθυστέρηση λόγω του κορονοϊού, η Winner League ξεκίνησε το Σάββατο 7 Νοεμβρίου για τη Μακάμπι Τελ Αβίβ με εντός έδρας αγώνα απέναντι στη Χάποελ Εϊλάτ. Όσα έγιναν πριν από δύο βράδια όμως, στην ήττα από την Αναντολού Εφές, μονοπώλησαν το ενδιαφέρον για τις ερωτήσεις της δημοσιογράφου που ήταν υπεύθυνη για το pre game του Sport 5, που έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα της "ομάδας του λαού".

Οι δύο πρώτες ερωτήσεις για τον αγώνα που προηγήθηκε κι όχι γι αυτόν που ακολουθούσε ενόχλησαν τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος προσπάθησε -σε πρώτο χρόνο- να κρατήσει την ψυχραιμία του. Όταν όμως κι η τρίτη ερώτηση αφορούσε στην ήττα από την Αναντολού Εφές, τότε ο έμπειρος τεχνικός της Μακάμπι αντέδρασε, μιλώντας εμφανώς ενοχλημένος.

"Απόψε είναι η press conference για το παιχνίδι με τη Χάποελ Εϊλάτ, τώρα είμαστε έτοιμοι να παίξουμε έναν άλλον αγώνα. Θέλετε να με ρωτήσετε γι αυτόν τον αγώνα; Νομίζω ότι δύο ερωτήσεις για το παιχνίδι της EuroLeague είναι αρκετές. Σωστά; Σας παρακαλώ μην το κόψετε αυτό από την τηλεόραση" τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ