ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ

Σφαιρόπουλος: "Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι πώς θα βγάλω την ομάδα από το αρνητικό σερί"

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Η Μακάμπι γνώρισε την έκτη της σερί ήττα στη EuroLeague καθώς έχασε εντός έδρας απέναντι στην Αναντολού Εφές, με τον προπονητή της Γιάννη Σφαιρόπουλο να εστιάζει στον τρόπο με τον οποίο θα βγάλει την ομάδα από το αρνητικό σερί.

Την έκτη της συνεχόμενη ήττα γνώρισε το βράδυ της Πέμπτης (16/12) η Μακάμπι Τελ Αβίβ καθώς έχασε εντός έδρας από την Εφές. Μετά από αυτή την ήττα, ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν θέλησε να βρει δικαιολογίες αλλά παρέμεινε συγκεντρωμένος στο πώς να βγάλει την ομάδα του από το αδιέξοδο.

Όπως δήλωσε μετά το ματς ο Έλληνας τεχνικός πρόκειται για μία κρίση που είχε περάσει και στο προπονητικό του παρελθόν, ενώ αναγνώρισε την ανωτερότητα της Εφές.

"Παλέψαμε σκληρά, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Ξέραμε από την αρχή ότι η αποστολή μας δεν ήταν εύκολη. Τους αναγκάσουμε να σουτάρουν με άσχημα ποσοστά από μακριά. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Λάρκιν άλλαξε το μομέντουμ του αγώνα. Προσπαθήσαμε να τον περιορίσουμε με αλλαγές, θέλαμε την μπάλα μακριά από τα χέρια του, αλλά κατάφερε να πασάρει και να μας δημιουργήσει προβλήματα.

Είχαμε τις ευκαιρίες μας με κάποια σουτ που δεν ευστοχήσαμε και κάποια απ' αυτά ήταν ελεύθερα. Νομίζω ότι η Αναντολού Εφές έδειξε την ποιότητά της σε κάθε θέση και ήταν δύσκολο για εμάς να μείνουμε στο παιχνίδι. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Μακάμπι για τη στήριξή του", είπε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός της Μακάμπι".

Επιπλέον τόνισε πως στόχος του είναι να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο και πως δείχνει εμπιστοσύνη στο ρόστερ που έχει. "Αυτή τη στιγμή είμαι συγκεντρωμένος πως να βγάλω την ομάδα από το αρνητικό σερί. Έχουμε συνεχόμενα ματς και δεν υπάρχει χρόνος να σκεφτούμε για το ρόστερ. Το εμπιστεύομαι, δεν ξέρω αν θα προσθέσουμε παίκτη. Θα μιλήσω με τη διοίκηση. Δεν μετράω νίκες και ήττες. Ξέρω ότι δεν έχουμε νικήσει, πρέπει να το αλλάξουμε".

TAGS ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ