Σφαιρόπουλος και Πρίντεζης στηρίζουν τους “Ήρωες του Αιγαίου”

ACTION IMAGES PRESS AGENCY
Τόσο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης, στηρίζουν την προσπάθεια ώστε οι "Ήρωες του Αιγαίου" να λάβουν το Νόμπελ Ειρήνης, για το γεγονός πως βοήθησαν και βοηθούν τους πρόσφυγες που έρχονται στα ελληνικά νησιά.
Παρακολουθήστε το βίντεο του “MEGA Channel”, το οποίο προωθεί την προσπάθεια για τους “Ήρωες του Αιγαίνου” ώστε να λάβουν το Νόμπελ Ειρήνης, για το γεγονός πως τους τελευταίους μήνες βοηθούν και σώζουν τις ζωές χιλιάδων προσφύγων, οι οποίοι έρχονται στα ελληνικά νησιά.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιάννης Σφαιρόπουλος, αλλά και ο εκ των αρχηγών των “ερυθρολεύκων”, Γιάννης Σφαιρόπουλος, στηρίζουν την προσπάθεια των “Ηρώων του Αιγαίου” ώστε να λάβουν το Νόμπελ Ειρήνης, όπως έπραξε πριν μερικές μέρες ανάλογα και ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης.
Δείτε το βίντεο του “MEGA”