EUROLEAGUE

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: “Πάντα κρίμα να χάνεις σε έναν τελικό”

INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραδέχτηκε πώς η Μακάμπι διαχειρίστηκε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης και κατάκτησε τον τίτλο.

Ο γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Ροντρίγκεθ τόνισε πώς η Μακάμπι Τελ Αβίβ διαχειρίστηκε καλύτερα το δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου.

Ήταν καλύτεροι από εμάς. Διαχειρίστηκαν την κατάκτηση καλύτερα από εμάς στο δεύτερο ημίχρονο. Τώρα θα πρέπει να συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Μετά θα έρθει η επόμενη σεζόν. Είναι πάντα κρίμα να χάνεις σε έναν τελικό.

Παίζουμε για να κατακτήσουμε την Euroleague: Αν χάσεις στον τελικό σημαίνει ότι είχες μία ευκαιρία να κερδίσεις. Είμαστε περήφανοι για αυτά που έχουμε κάνει ολόκληρη τη σεζόν“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ