ΕΥΡΩΠΗ

Σερβία: Φαβορί ο Πέσιτς για να αντικαταστήσει τον Κοκόσκοβ

Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα
Ο Σβέτισλαβ Πέσιτς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Η θητεία του Ιγκόρ Κοκόσκοβ στον πάγκο της Σερβίας αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα, με τη "Sportski Zurnal" να χρίζει τον Σβέτισλαβ Πέσιτς ως φαβορί για τον εθνικό πάγκο των "όρλοβι".

Ο αποκλεισμός από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο επί της ουσίας επισπεύδει τις διαδικασίες αντικατάστασης του Ιγκόρ Κοκόσκοβ. Ο έμπειρος τεχνικός απέτυχε στην αποστολή που ανέλαβε, κάτι που σε συνδυασμό με το γεγονός πως βρίσκεται σε πάγκο συλλόγου που συμμετέχει στην EuroLeague, τον φέρνουν στην πόρτα της εξόδου.

Αυτό επισημαίνει τουλάχιστον η "Sportski Zurnal" της Σερβίας, η οποία πηγαίνει μάλιστα το θέμα ένα βήμα παρακάτω. Συγκεκριμένα, γίνεται λόγος για την προεργασία που έχει ήδη γίνει από την πλευρά της Ομοσπονδίας, με το όνομα του Σβέτισλαβ Πέσιτς να είναι αυτό που ξεχωρίζει.

Ο πολύπειρος τεχνικός είναι άνεργος τον τελευταίο χρόνο (από την στιγμή δηλαδή που έλυσε το συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα), ξέρει όσο λίγοι τα... εγχώρια μπασκετικά και φυσικά φέρνει αναμνήσεις θριάμβων στη Σερβία, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002.

TAGS ΕΥΡΩΠΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ