ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Δεν είναι εύκολο γιατί έχουμε άλλο ρόστερ στην Ελλάδα και άλλο στην Ευρώπη"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -   (  / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE 2022-2023 / - ( / EUROKINISSI) ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σερέλης αναφέρθηκε στην ανάγκη του Παναθηναϊκού για άμεση βελτίωση και στάθηκε στο παζλ των ξένων για τη Basket League.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε ακόμη μια ήττα στην EuroLeague, αδυνατώντας να εκμεταλλευτεί την σπουδαία βραδιά του Μάριους Γκριγκόνις. Μετά από το τέλος της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, ο Χρήστος Σερέλης μίλησε για τα κακώς κείμενα της ομάδας του και στάθηκε στην σπαζοκεφαλιά όσον αφορά στους ξένους που θα είναι ενεργοί στα playoffs της Basket League.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ήταν πολύ δύσκολο για μας να παίξουμε αυτό το παιχνίδι. Όλοι μας σκεφτόμασταν τις οικογένειες των θυμάτων. Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά!

Σε ό,τι έχει να κάνει με το παιχνίδι, είχαμε κάποιες στιγμές, που παίζαμε καλύτερα αμυντικά σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Όπως και να έχει όμως, πρέπει να βελτιωθούμε τακτικά στην άμυνα, όπως επίσης στην επίθεση. Πετύχαμε 82 πόντους, με μόλις 11 ασίστ. Έχουμε πολλά παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν, είναι σημαντικό λοιπόν να δουλεύουμε πολύ σκληρά σε κάθε αγώνα.

Από την στιγμή που έχω έρθει, ο Ματ Τόμας και ο Μάριους Γκριγκόνις προσπαθούν πολύ. Ούτως ή άλλως είναι δύσκολο το γεγονός πως έχουμε μείνει με μία αλλαγή. Ο Ματ Τόμας δείχνει ότι θέλει να μπει στην εξίσωση της ομάδας. Θα πρέπει να περιμένουμε όσο το δυνατόν πιο αργά για να γίνει η αλλαγή. Θα προσπαθήσουμε να δουλέψουμε όλοι, σε όλα τα κομμάτια. Δεν είναι εύκολο γιατί έχουμε άλλο ρόστερ στην Ελλάδα και άλλο ρόστερ στην Ευρώπη.

Δεν θα έλεγα πως ο Γιώργος Παπαγιάννης διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Όλη η ομάδα δεν παίζει καλά το τελευταίο διάστημα. Βλέπω ότι δουλεύει πολύ και θέλει να τελειώσει καλά τη σεζόν. Πρέπει να καταλάβουμε όλοι ότι δεν έχει τελειώσει η χρονιά ακόμη.

Πρέπει να δούμε με ποιους παίκτες θα πάμε στα playoffs της Basket League. Να δούμε ποιοι είναι οι πιο αποδοτικοί και να έχουμε την ίδια νοοτροπία για να διεκδικήσουμε τον τίτλο στο πρωτάθλημα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ