ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Σερέλης: "Χωρίς αμυντική πειθαρχία στο τέλος της τρίτης περιόδου"

EUROLEAGUE 2022-2023 /  -
EUROLEAGUE 2022-2023 / - EUROKINISSI

Ο Χρήστος Σερέλης δεν είπε πολλά μετά από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Μονακό, ήταν όμως σαφής για τα κακώς κείμενα της ομάδας του.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε τις έξι σερί ήττες στη Salle Gaston Medecin, με τον Χρήστο Σερέλη να επισημαίνει μετά από το τέλος της αναμέτρησης με τη Μονακό το στοιχείο που άλλαξε την εικόνα του αγώνα. Ο προπονητής των πρασίνων δεν είπε πολλά, από την άλλη όμως ήταν κατατοπιστικός σε ό,τι έχει να κάνει με τα κακώς κείμενα γι ακόμη μια βραδιά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Ξέραμε από την αρχή πως θα είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Η Μονακό ήθελε πολύ το παιχνίδι. Θέλαμε να ελέγξουμε το αμυντικό ριμπάουντ και να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Δυστυχώς είχαμε πρόβλημα σε αυτό. Χάσαμε 14 αμυντικά ριμπάουντ και είχαμε 18 λάθη. Δεν είχαμε καλό τρίτο δεκάλεπτο, Προσπαθήσαμε πολύ, είχαμε κιόλας την ευκαιρία να πάρουμε το προβάδισμα, αλλά στο τέλος της περιόδου δεν παίξαμε με πειθαρχία στην άμυνα και χάσαμε τον αγώνα. Πιστεύω ότι ήταν δύσκολο να παίξουμε χωρίς τους τρεις παίκτες που έλειπαν λόγω τραυματισμού".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ EUROLEAGUE ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΡΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ