EUROLEAGUE

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Αρμάνι Μιλάνο"

Σέρχιο Ροντρίγκεθ: "Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Αρμάνι Μιλάνο"
OLIMPIA MILANO / TWITTER

Ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ παραδέχθηκε στη "Gazzetta dello Sport" πως δεν σκέφτεται να φύγει από την Αρμάνι Μιλάνο, στην οποία θέλει να κλείσει την καριέρα του.

Παρότι η πρώτη του σεζόν με την Αρμάνι Μιλάνο ολοκληρώθηκε πρόωρα και άδοξα (ελέω του κορονοϊού), ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ φαίνεται πως νιώθει πολύ άνετα. Ο 34χρονος πόιντ γκαρντ είχε 13 πόντους, 2.3 ριμπάουντ και 5.4 ασίστ ανά αγώνα πέρσι στην EuroLeague, αριθμούς που φιλοδοξεί να βελτιώσει προκειμένου να οδηγήσει τον ιταλικό σύλλογο στα playoffs.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, η προτεραιότητα για εκείνον και τους συμπαίκτες του είναι άλλη: η κατάκτηση του τίτλου στη Lega Basket.

Το μείζον όσων ανέφερε πάντως στη "Gazzetta dello Sport" δεν είχε να κάνει με αυτό, αλλά με το γεγονός πως δεν βλέπει κανέναν λόγο για να αποχωρήσει από το Mediolanum Forum. Το συμβόλαιο που υπέγραψε πέρσι με την Αρμάνι Μιλάνο έχει ισχύ έως το 2022, αλλά -βάσει όσων υποστήριξε- μην αποκλείσετε το γεγονός να μείνει περισσότερο...

"Θέλω να τελειώσω την καριέρα μου στην Αρμάνι Μιλάνο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να γίνει αυτό. Είμαι χαρούμενος, όπως κι η οικογένειά μου. Χτίζουμε μια καλή ομάδα με τον σωστό τρόπο. Δεν βλέπω άλλο μέρος για μένα" ανέφερε αρχικά ο "Τσάτσο" για να προσθέσει εν συνεχεία πως "όσον αφορά στους στόχους μας, ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κατακτήσουμε τον τίτλο στην Ιταλία. Η EuroLeague είναι ελκυστική και μπορεί να μας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Είναι όμως ζωτικής σημασίας να κάνουμε κάτι σπουδαίο στην Ιταλία. Θέλουμε το τρεμπλ".

Photo Credits: Olimpia Milano / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΜΙΛΑΝΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ