ΣΕΠΚ

ΣΕΠΚ για Παππά και "Ποιος Σκουρτόπουλος;": "Μην υποβαθμίζετε τον θεσμό του προπονητή"

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ / PANATHINAIKOS - ANADOLU EFES / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Μετά τον ΠΣΑΚ ήρθε και η σειρά του ΣΕΠΚ να εκδώσει ανακοίνωση με την οποία εξέφρασε την αντίθεσή του για όσα δήλωσε ο Νίκος Παππάς σχετικά με τον Θανάση Σκουρτόπουλο στον Sport24 Radio 103.3.

Πο δηλώσεις του Νίκου Παππά στον Sport24 Radio 103.3 για τον Ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο , έφεραν αρχικά την αντίδραση του ΠΣΑΚ . Τώρα ήρθε και η σειρά του ΣΕΠΚ (Συνδέσμος Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης) να πάρει θέση για το "ποιος Σκουρτόπουλος" του γκαρντ του Παναθηναϊκού, μέσω μίας ανακοίνωσης στην οποία πάντως δεν αναφέρει το όνομα του Νίκου Παππά.

Aναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο καθένας μπορεί να διατηρεί την άποψη του και να την εκφράζει όπως επιθυμεί. Είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα και μπολιασμένο με το πνεύμα της δημοκρατίας. Ακόμη κι αν το ίδιο το άτομο που την εκφράζει φάσκει και αντιφάσκει, μιλώντας τη μια για την προπονητική προσφορά και τις ικανότητες των Ελλήνων προπονητών και την άλλη δυσφημίζοντας τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Θανάση Σκουρτόπουλο.

Ο ίδιος άνθρωπος εξήρε τον προπονητή που έβγαλε το καλύτερο από τους παίκτες του, έστω κι αν δεν ήταν "οι καλύτεροι" και από την άλλη απαξίωσε το ταλέντο και την προσφορά συναθλητών, καθώς και τις ικανότητες και τον επαγγελματισμό των προπονητών της Εθνικής. Άποψη του και δικαιώματα του. Όπως είναι δικαίωμα και του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης να εκφράσει την αντίθεση με τέτοια λεγόμενα και τρόπο σκέψης, με οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης του θεσμού του προπονητή και οποιαδήποτε αστοιχείωτη και άδικη επίθεση προς οποιοδήποτε μέλος του. Θα πρέπει άπαντες να συμμεριστούν τι πρεσβεύει η Εθνική μας ομάδα, η οποία οφείλει να τυγχάνει υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, όποια κι αν είναι τα πρόσωπα που την απαρτίζουν, την απόλυτη υποστήριξη μας".

TAGS ΣΕΠΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ