ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Σέλβιν Μακ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

Ο Σέλβιν Μακ έφτασε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού
Ο Σέλβιν Μακ κατά την άφιξή του στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού EUROKINISSI

Ο Σέλβιν Μακ έφτασε στην Αθήνα το απόγευμα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου, έτοιμος να ενσωματωθεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Στην Αθήνα βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής 8 Νοεμβρίου ο Σέλβιν Μακ, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο Αμερικανός γκαρντ έφτασε στη χώρα μας, θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα πιάσει δουλειά υπό τις οδηγίες του Γιώργου Βόβορα, για τη συνέχεια σε EuroLeague και Basket League.

Θυμίζουμε πως το τριφύλλι ανακοίνωσε την απόκτησή του μία μέρα νωρίτερα, ευελπιστώντας πως ο νεοαποκτηθείς περιφερειακός θα... στεριώσει και θα βοηθήσει επί της ουσίας τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, εν αντιθέσει με ό,τι συνέβη με τους προκατόχους του, Πιερ Τζάκσον και Κίφερ Σάικς.

Ο Νίκος Παππάς υποδέχεται τον Σέλβιν Μακ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο αεροδρόμιο της Αθήνας
Ο Σέλβιν Μακ με τον Νίκο Παππά στο αεροδρόμιο της Αθήνας EUROKINISSI

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Παναθηναϊκού, είπε: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένος με την ευκαιρία που θα έχω να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ με μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις με τους νέους μου συμπαίκτες. Γνωρίζω αρκετούς εξ’ αυτών και περιμένω να τους δω και να παίξω μαζί τους".

Όσον αφορά στους προσωπικούς του στόχους, σημείωσε πως "στόχος μου είναι να κερδίζω. Αυτός θα είναι ο δεύτερος χρόνος μου στην Ευρώπη. Πλέον έχω αντιληφθεί τον τρόπο παιχνιδιού εδώ, που είναι κάπως διαφορετικός σε σχέση με την Αμερική. Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω πολύ και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι θα αγωνιστώ σκληρά σε κάθε προπόνηση και σε κάθε ματς. Δεν αποτελεί στόχο μου να σκοράρω 20 πόντους και να μοιράζω διψήφιο αριθμό ασίστ σε κάθε ματς, αλλά να κάνω ό,τι μου ζητήσει ο κόουτς προκειμένου να βοηθήσω την ομάδα μου. Το κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και θα πρέπει να μπορείς να προσαρμόζεσαι στις απαιτήσεις του".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ