NBA

Σέλτικς – Μάβερικς 120-100: Ο Τέιτουμ επέστρεψε μετά από 10 μήνες και ξεχώρισε με double-double εμφάνιση

AP

Οι Σέλτικς επικράτησαν των Μάβερικς με 120-100 στην επιστροφή του Τέιτουμ, με τον Αμερικανό να επιστρέφει στη δράση μετά από 10 μήνες και να σημειώνει double-double εμφάνιση.

Μία εύκολη εντός έδρας νίκη σημείωσαν οι Σέλτικς κόντρα στους Μάβερικς με διαφορά 20 πόντων, επικρατώντας με 120-100.

Η βραδιά στιγματίστηκε από την επιστροφή του Τέιτουμ στη δράση, μετά από απουσία 10 μηνών, καταφέρνοντας να ξεχωρίσει από την ομάδα της Βοστώνης με double-double εμφάνιση (15 π. και 12 ρ.), ενώ πρώτος σκόρερ αναδείχθηκε ο Μπράουν, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 24 πόντους, επτά ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, με τον Γουάτ να σταματάει στους 20 πόντους.

Από τους ηττημένους ο Τόμσον ήταν ο κορυφαίος με 19 πόντους, με τον Φλαγκ να τον ακολουθεί, πετυχαίνοντας 16 πόντους, ενώ μάζεψε οκτώ ριμπάουντ και μοίρασε έξι ασίστ.

Έτσι, οι Σέλτικς ανέβηκαν στο 42-21, ενώ οι Μάβερικς σημείωσαν την έκτη σερί τους ήττα, πέφτοντας στο 21-42.

ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 21-22, 58-53, 90-80, 120-100

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ