ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Σεισμός στην Τουρκία: Βουρκωμένος ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανακοίνωσε ότι θα κάνει δωρεά σε ίδρυμα για ορφανά παιδιά

Σεισμός στην Τουρκία: Βουρκωμένος ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανακοίνωσε ότι θα κάνει δωρεά σε ίδρυμα για ορφανά παιδιά

Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, ο Γκρεγκ Πόποβιτς ανακοίνωσε ότι θα κάνει δωρεά χρημάτων σε ένα ίδρυμα που προσφέρει εκπαίδευση σε ορφανά παιδιά.

Ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχει αποδείξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια πως δεν ζει σε μια φούσκα. Παρά την τεράστια προβολή του ΝΒΑ και τα εκατομμύρια που έχουν περάσει από τα χέρια του, παραμένει ταπεινός, μα πάνω απ όλα ανθρώπινος.

Ο θρυλικός προπονητής των Σαν Αντόνιο Σπερς συμμετέχει ενεργά σε ζητήματα κοινωνικής φύσης, δεν διστάζει να μιλάει για τα κακώς κείμενα στην καθημερινότητα των ΗΠΑ και τάσσεται πάντα δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Η κίνησή του, λίγες ημέρες μετά από τους φονικούς σεισμούς στην Τουρκία, είναι η τελευταία απόδειξη.

Με βίντεο που αναρτήθηκε στα social media, ανακοίνωσε ότι θα συνδράμει μέσω δωρεάς για την οικονομική ενίσχυση ενός ιδρύματος στην Τουρκία, που προσφέρει τη δυνατότητα της εκπαίδευσης σε ορφανά παιδιά. Σε κλίμα έντονης συναισθηματικής φόρτισης, κρατώντας με το ζόρι τα δάκρυά του, ενημέρωσε για τα μέτρα που θα πάρει προκειμένου να βοηθήσει την Τουρκία σε μια πραγματικά δύσκολη περίοδο για τον λαό της, ενώ προέτρεψε όσους έχουν τη δυνατότητα, να πράξουν το ίδιο.

TAGS ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ NBA ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ