ΙΩΝΙΚΟΣ

Σεγκούρα: "Δεν με απασχολεί η ηλικία του Κολοβέρου"

Σεγκούρα: "Δεν με απασχολεί η ηλικία του Κολοβέρου"
PHOTO CREDITS: INTIME SPORTS

Ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε για την σπουδαία εμφάνιση του Ιωσήφ Κολοβέρου, τονίζοντας πως το νεαρό της ηλικίας του γκαρντ του Ιωνικού δεν τον απασχολεί στο ελάχιστο.

Ο Ιωνικός έσπασε το ρόδι στη Stoiximan Basket League για το 2021/22, με την εντός έδρας νίκη επί του Άρη. Ο Ιωσήφ Κολοβέρος ήταν μάλιστα αυτός που ηγήθηκε της προσπάθειας, με τον 19χρονο γκαρντ να είναι ο πρώτος σκόρερ των μπλε και μαζί ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης.

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Κούρο Σεγκούρα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για τον παίκτη του, επισημαίνοντας πως το νεαρό της ηλικίας είναι κάτι που δεν τον απασχολεί στο ελάχιστο.

"Ακούστε, Δεν με απασχολεί πόσο νεαρός είναι και ποια είναι η ηλικία του. Είναι καταπληκτικός. Κάθε μέρα προπονείται με τη σωστή νοοτροπία και τον εμπιστεύομαι. Δεν με ενδιαφέρει πόσο χρονών είναι, αλλά το ότι έχει προσόντα και καρδιά. Μπορεί να μην έχει εμπειρία, αλλά τον χρειαζόμαστε κι έκανε εξαιρετική δουλειά. Είναι δύσκολο να παίζει κάθε μέρα έτσι, αλλά να είστε σίγουροι ότι τον πιστεύουμε και τον εμπιστευόμαστε. Θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει το ίδιο σκληρά στο μέλλον, να μην σταματήσει ποτέ" ανέφερε χαρακτηριστικά ο προπονητής του Ιωνικού, ο οποίος σχολίασε επίσης σε ό,τι είχε να κάνει με τον αγώνα απέναντι στον Άρη:

"Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, υποφέραμε την τελευταία εβδομάδα λόγω των τραυματισμών. Δεν παίξαμε πολύ καλά, αλλά είχαμε καρδιά. Πρέπει να συγχαρώ τους παίκτες μου για την προσπάθεια, ειδικά τις δύσκολες στιγμές της αναμέτρησης. Δείξαμε φιλοδοξίες και πήραμε την πρώτη νίκη, που ήταν σημαντική για εμάς".

TAGS ΙΩΝΙΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ