ΣΕΦ, εμπιστευτικό: Η Zalgirio Arena, το ραντεβού στην Βαλένθια και οι κολοσσοί για το όνομα

Σπύρος Καβαλιεράτος και Κωνσταντίνος Μελάγιες αποκάλυψαν στην εκπομπή “BIG 4 by Betsson” ρεπορτάζ για τις εξελίξεις με τις εργασίες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.
Το ζήτημα με τη νέα μορφή του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας απασχολεί τους φίλους του Ολυμπιακού και οι Σπύρος Καβαλιεράτος και Κωνσταντίνος Μελάγιες είχαν ρεπορτάζ στην εκπομπή “BIG 4 by Betsson” για τις κινήσεις των ερυθρολεύκων σχετικά με το φαληρικό γήπεδο.
Οι αρχιτέκτονες της Zalgirio Arena, το ραντεβού στη Βαλένθια, αλλά και οι κολοσσοί για το όνομα, είναι μερικά από τα ζητήματα που συζητήθηκαν από τους δημοσιογράφους του SPORT24.
Ο Κωνσταντίνος Μελάγιες ανέφερε: “Υπάρχουν ορισμένες εξελίξεις για το γηπεδικό του Ολυμπιακού. Στον εσωτερικό χώρο του σταδίου έχουν ξεκινήσει να γίνονται κάποιες δουλειές, που δεν φαίνονται στο μάτι του φιλάθλου. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος, είναι ότι το γήπεδο του Ολυμπιακού θα μοιάζει αρκετά με αυτό της Ζάλγκιρις. Μετά από καιρό κατέληξαν στους αρχιτέκτονες που έχουν σχεδιάσει το γήπεδο της Ζάλγκρις. Δεν θα αλλάξει φορά το παρκέ”.
Ο Σπύρος Καβαλιεράτος πήρε τον λόγο και είπε: “Οι καρέκλες θα πάνε κάτω, θα πέσει κι ένα μέτρο, θα βυθιστεί δηλαδή το γήπεδο, για να γίνει γωνία. Την Τρίτη ο Ολυμπιακός πάει στη Βαλένθια. Το γήπεδο της Βαλένθια είναι το πιο σύγχρονο. Μαζί με την αποστολή θα πάνε και οι άνθρωποι που διαχειρίζονται το γήπεδο, ο Παπαβασιλάκης που θα είναι ο υπεύθυνος του γηπέδου, ο Λεπενιώτης, θα έχουν συνάντηση με τους ανθρώπους της Βαλένθια, για να τους δείξουν το γήπεδο, να τους συμβολευτούν. Θα έχει την αρχιτεκτονική της Ζάλγκιρις και θα πάει να πάρει ιδέες από το νέο γήπεδο της Βαλένθια.
Πριν 1,5 χρόνο είχε πάει άνθρωπος του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Τότεναμ, για να πάρει ιδέες. Οι εργασίες θα αρχίσουν μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Το ΣΕΦ θα αρχίσει να μεταμορφώνεται τον Ιούνιο.
Αυτή τη στιγμή ο Ολυμπιακός έχει 3-4 περιπτώσεις για το όνομα. Οι 2-3 έχουν να κάνουν με ήδη συνεργαζόμενους χορηγούς. Δεν έχει αποφασιστεί πώς θα λέγεται. Πριν από μία εβδομάδα αμερικανική εταιρεία που έχει δώσει το όνομά της σε γήπεδο στην Αμερική, εμφανίστηκε θέλοντας να δώσει το όνομά της στο γήπεδο. Θα έλεγα ότι είναι πολύ μοιρασμένες οι πιθανότητες, αλλά θα έδινα φαβορί εταιρεία που ήδη συνεργάζεται.
Μπορεί να ξεκινάει τη σεζόν με 20 εκατομμύρια από τους χορηγούς. Χωρίς να βάζουμε διαρκείας και τηλεοπτικά. Το τηλεοπτικό μπορεί να γίνει πολύ μεγαλύτερο για το πρωτάθλημα του χρόνου, γιατί πουλάει το προϊόν”.