ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ

"Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τζοκ Λάνταλ η Αναντολού Εφές"

Ο Τζοκ Λάνταλ πανηγυρίζει σε αγώνα της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019
Ο Τζοκ Λάνταλ πανηγυρίζει σε αγώνα της Αυστραλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2019 2019 AP PHOTO/ANDY WONG

Από την πρωταθλήτρια Αυστραλίας, Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ, στην πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές. Ο Τζοκ Λάνταλ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τους Τούρκους, που του προσφέρουν σπουδαίο συμβόλαιο σύμφωνα με ιστοσελίδα της Λιθουανίας.

Βρέθηκε (ξανά) στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, ήθελε μετά από μια σπουδαία σεζόν στην Αυστραλία να διεκδικήσει μια θέση στο ΝΒΑ, όμως ο Τζοκ Λάνταλ φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Αναντολού Εφές!

Ο Αυστραλιανός σέντερ (25, 2μ.11) δέχθηκε σύμφωνα με το λιθουανικό basketnews.com και το ρεπορτάζ του Ντονάτας Ουρμπόνας μια σπουδαία πρόταση από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία είναι αρκετά μεγάλη για να τον αφήσει ασυγκίνητο.

Στη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από μερικές ημέρες, ο Λάνταλ είχε 16.4 πόντους (55% στα συνολικά σουτ, 39% στο τρίποντο, 71% στις βολές), 7.9 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.5 μπλοκ ανά 27:53 σε 35 αγώνες της NBL, στην οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη Μέλμπουρν Γιουνάιτεντ.

Στο παρελθόν ο Λάνταλ φόρεσε τις φανέλες της Παρτίζαν και της Ζάλγκιρις, ενώ βρέθηκε στο Summer League του 2018 με τους Ατλάντα Χοκς και του 2019 με τους Μιλγουόκι Μπακς.

TAGS ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ EUROLEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ