Σε επίσημη μορφή οι επαφές ΚΑΕ ΠΑΟΚ και Τέλη Μυστακίδη για την εξαγορά της ΚΑΕ

H πλευρά του Τέλη Μυστακίδη έστειλε το έγγραφο εμπιστευτικότητας με κάποιες διορθώσεις στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ και πλέον αναμένονται οι τελικές υπογραφές.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με χθεσινή της ανακοίνωση, γνωστοποίησε πως εστάλη προς τους εκπροσώπους του Τέλη Μυστακίδη το έγγραφο εμπιστευτικότητας, προκειμένου να εξεταστεί από την πλευρά τους.
Η απάντηση από την πλευρά Μυστακίδη ήρθε σήμερα, με την αποστολή του ίδιου εγγράφου, στο οποίο περιλαμβάνονταν ορισμένες διορθώσεις. Το κείμενο βρίσκεται πλέον στα χέρια της διοίκησης της ΚΑΕ, με τις υπογραφές των μελών της να αποτελούν το επόμενο απαραίτητο βήμα, προκειμένου να ακολουθήσει η κατάθεση του “letter of intent” και να μπει σε εφαρμογή η διαδικασία του οικονομικού ελέγχου.
Έτσι, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές παίρνουν πλέον επίσημη μορφή και το θέμα της εξαγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από τον Τέλη Μυστακίδη μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης.