ΜΠΑΣΚΕΤ

Σε απίστευτη κατάσταση ο Καμπάσο, ασταμάτητος και ο Σενγκέλια

EUROLEAGUE / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) Eurokinissi Sports

Άνετο ήταν το μεσημέρι της Κυριακής (9/2) για τη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπασκόνια, που επικράτησαν της Μπέτις και της Ομπραδόιρο αντίστοιχα.

Με εύκολες νίκες επί της Μπέτις και της Ομπραδόιρο συνέχισαν τις πορείες τους στο ισπανικό πρωτάθλημα η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπασκόνια αντίστοιχα.

Οι Μαδριλένοι στηρίχθηκαν στον Φακούντο Καμπάσο από νωρίς, με τον Αργεντινό να μοιράζει 13 ασίστ και τον Γκάμπριελ Ντεκ να παίζει περισσότερο απ’ όλους την ώρα που δεν αγωνίστηκαν ο Τζέφρι Τέιλορ, ο Τρέι Τόμπκινς, ο Σαλάχ Μεζρί και ο Ρούντι Φερνάντεθ. Ο Έρικ Γκριν ξεχώρισε από τη Μπέτις, έχοντας πάντως αρκετές άστοχες προσπάθειες στα 26 λεπτά που έμεινε στο παρκέ.

Οι Βάσκοι, από την άλλη, είχαν ξανά κορυφαίο τον Τόρνικε Σενγκέλια που έπαιξε 35 λεπτά μετά από διαβολοβδομάδα για να σκοράρει 19 πόντους από οκτώ σουτ και να γεμίσει με εντυπωσιακό τρόπο τη στατιστική του. Ο Ντέγιαν Κράβιτς (πρωην του Ρεθύμνου και του Πανιωνίου) ήταν ο κορυφαίος της Ομπραδόιρο, με τον Κώστα Βασιλειάδη να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής στη Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΜΠΕΤΙΣ 93-69

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-12, 53-31, 73-51,

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Λάσο): Ράντολφ 11 (1), Καμπάσο 8 (2 ριμπάουντ, 13 ασίστ, 2 κλεψίματα), Ντεκ 12 (2), Κάρολ 16 (4/8 τρίποντα), Ταβάρες 13 (6/7 δίποντα, 6 ριμπάουντ), Κοζέρ 9, Λαπροβίτολα, Ρέγες 4, Γκαρούμπα, Γιουλ 5 (1), Μίκι 15 (6/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ)

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ – ΟΜΠΡΑΔΟΙΡΟ 83-69

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-20, 45-39, 68-52, 83-69

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (Ιβάνοβιτς): Κρίστον 6 (4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 κλεψίματα), Τζάνινγκ 5 (1), Σενγκέλια 19 (6/6 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 4/5 βολές, 7 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 4 κλεψίματα), Σιλντς 11 (5/8 δίποντα, 0/5 τρίποντα), Έρικ 11 (5/6 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Γκονθάλεθ, Ντιοπ 7 (7 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Γκαρσία 3 (1), Φαλ 4, Στάουσκας 6 (2), Ντράγκιτς 7 (1), Πολονάρα 4

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ