ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ

Σαβάνα Τζέιμς σε ΛεΜπρόν: "Δείξε τους τι συμβαίνει όταν ένας 'ξοφλημένος' το κάνει ξανά"

Σαβάνα Τζέιμς σε ΛεΜπρόν: "Δείξε τους τι συμβαίνει όταν ένας 'ξοφλημένος' το κάνει ξανά"
PRINTSCREEN

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η συζυγός του, Σαβάνα, χρησιμοποίησαν ένα διαφημιστικό σποτ για να στείλουν μήνυμα στο NBA, πως ο super star των Λέικερς δεν σκοπεύει να αποσυρθεί από το μπάσκετ αν δεν παίξει μαζί με τους δύο γιους του, τον Μπρόνι και τον Μπράις.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και η σύζυγός του, Σαβάνα, πρωταγωνιστούν στο νέο διαφημιστικό σποτ γνωστής εταιρείας με ασύρματα ακουστικά και στέλνουν μήνυμα αναφορικά με το τέλος της καριέρας του κορυφαίου σκόρερ όλων των εποχών στο NBA, το οποίο δεν αναμένεται να έρθει άμεσα, καθώς ο super star των Λέικερς δείχνει αποφασιμένος να παίξει μαζί με τους γιους, τόσο τον Μπρόνι, όσο και τον Μπράις, προτού κρεμάσει τα παπούτσια του.

"Γεια σου μωρό μου. Ξέρω ότι είσαι ξύπνιος. Είναι ημέρα αγώνα και μιλάνε ξανά. Λένε ότι δεν μπορείς να το κάνεις. Ξανά. Όμως η πίεση δεν μπορεί να σε σπάσει. Σε θρέφει. Μετά από 21 σεζόν εσύ συνεχίζεις να γίνεσαι πιο δυνατός.

Μίλα ξανά. Κουνήσου ξανά. Φόρα το No23, μετά το No6 και μετά ξανά το No23. Βρες ξανά τον ελεύθερο παίκτη. Βάλε ξανά 38.000 πόντους. Σπάσε τα ρεκόρ και δώσε ένα μήνυμα στη Λίγκα. Βάλε το Άκρον στον μπασκετικό χάρτη. Απόφυγε τις συζητήσεις, πάρε τον μεγάλο δρόμο και μετά δες τους να σε ακολουθούν ξανά.

Πες τους ότι δεν έχεις τελειώσει μέχρι να παίξεις με τον γιο σου (τον Μπρόνι). Και μετά κάν'το ξανά (με τον Μπράις). Δείξε τους γιατί δεν μπορούν να παίξουν μαζί σου. Ότι είσαι ο GOAT. Δείξε τους γιατί είσαι ο Βασιλιάς. Ξανά. Όχι, δεν έχεις τελειώσει ακόμα. Δείξε τους τι συμβαίνει όταν ένας 'ξοφλημένος' το κάνει ξανά", ακούγεται να λέει η Σαβάνα στον ΛεΜπρόν στην εν λόγω διαφήμιση.

Να σημειώσουμε πως στο συγκριμένο σποτ εμφανίζονται ακόμα ο Έρλινγκ Χάαλαντ και ο πατέρας του, αφού ο στράικερ της Μάντσεστερ Σίτι είναι και αυτός, μαζί με τον ΛεΜπρόν, ambassador της συγκεκριμένης εταιρείας.

TAGS ΛΕΜΠΡΟΝ ΤΖΕΙΜΣ NBA ΛΕΙΚΕΡΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ